Επιπλέον μεταμεσονύχτια παράσταση για το “Smiley” κάθε Σάββατο!

Smiley3 1Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το “Smiley ” του Guillem Clua, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Άβατον, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Μίνως Θεοχάρης σας περιμένουν και κάθε Σάββατο στις 00:15, για να σας αφηγηθούν την πιο σύγχρονη και ρομαντική ιστορία αγάπης!

Πρόκειται για  μια από τις πιο έξυπνες, σύγχρονες και γρήγορες ρομαντικές κωμωδίες των τελευταίων ετών σε σκηνοθεσία του Μάνου Πετούση.

Smiley, όπως λέμε χαμόγελο. Και με ένα χαμόγελο ακολουθούμε μια ιστορία αγάπης όπως αυτές που γίνονται στην πραγματικότητα και όχι στα παραμύθια! Ο Μπρούνο και ο Άλεξ μιλάνε για τον σύγχρονο τρόπο προσέγγισης αλλά και απόστασης λόγω της ραγδαίας ταχύτητας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Με πολύ χιούμορ, αυτοσαρκασμό, επιμόρφωση για τους στρειτ του κοινού μας, συγκίνηση, μα πάνω απ’όλα με πάρα πολλή αγάπη!! Δύο νέοι της εποχής μας τολμούν να παλέψουν και να ερωτευτούν. Και έρχονται αντιμέτωποι με τους εγωισμούς τους, τις ανασφάλειες τους αλλά και τις πραγματικές τους ανάγκες. Ταυτόχρονα μας διεισδύουν στον κόσμο των γκέι και μας επιβεβαιώνουν πώς δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά όταν μιλάς για τον έρωτα. Γιατί απέναντι στον έρωτα είμαστε όλοι ίσοι. Μπροστά στα μάτια των θεατών ξεδιπλώνεται μια ιστορία ερωτικής αντιπαράθεσης και μια πλειάδα ρόλων που μας αφηγούνται τι γίνεται εκεί έξω…ή μέσα, όπως το δει κανείς.

Το «Smiley» είναι μια αυθεντική ιστορία αγάπης, γεμάτη συναίσθημα και γέλιο. Μιλάει με χιούμορ για τους φόβους που όλοι αντιμετωπίζουμε όταν πρώτη φορά ερωτευτούμε. Ανακαλύπτει το πόσο άλλαξε η ζωή μας από τότε που η επικοινωνία στηρίχτηκε στα μέσα μαζικής δικτύωσης ενώ σε ξεναγεί στις συνήθειες και τους τρόπους της gay κοινότητας.

12552983_951655158254168_1012288333371722880_nΣύμφωνα με τον Δημήτρη Μακαλιά «Ο Μπρούνο είναι ένας νεαρός αρχιτέκτονας που ακολουθεί πιστά τη ρομαντική του φύση. Του αρέσει να ονειρεύεται,είναι διστακτικός στα συναισθηματικά του αλλά με πίστη παλεύει για το καλύτερο. Άλλοτε άκομψα και παλιομοδίτικα, άλλοτε αληθινά και αφοπλιστικά. Δεν απορρίπτει τους μύθους γιατί του δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Α, είναι και gay.»

Τέλος το «Smiley» χαμογελάει πονηρά γιατί ξέρει πως απέναντι στον έρωτα είμαστε όλοι ίσοι…

Σκηνοθεσία : Μάνος Πετούσης Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ Φωτογραφίες – Σχεδιασμός Αφίσας: Νίκος Καρανικόλας Μουσική: Στάμος Σέμσης Στίχοι: Φωτεινή Αθερίδου, Μίνως Θεοχάρης Βοηθός Σκηνοθέτη-μουσική επιμέλεια: Δανάη Μπάρκα

Είσοδος: 12 ευρώ (γενική είσοδος), 10 ευρώ (μειωμένο, ομαδικές κρατήσεις άνω των 10 ατόμων)

Χώρος: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3 – Κεραμεικός // Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2103412689 /  [email protected] // http://www.theatroavaton.gr

You may also like