Ερευνα: Τι φέρνει τις γυναίκες πιο κοντά στους άνδρες

Σε έρευνα που έγινε στο Facebook οι γυναίκες απαντούν ποιες είναι αυτές οι κινήσεις που θα ήθελαν να κάνουν οι άντρες τους για να τις φέρουν πιο κοντά.

 

Δες ποια είναι αυτά τα μυστικά που θα την τρελάνουν…
Στείλ’ της ένα φιλί από μακριά…. Είναι ένας έμμεσος τρόπος να της πεις σ’ αγαπώ, και ένας μυστικός κώδικας ανάμεσα στα ζευγάρια που δηλώνει την ύπαρξη στοργής και αγάπης.

 
Δείξε τη στοργή σου προς εκείνη συχνά. ..Αυτό μπορείς να το επιτύχεις με απλές κινήσεις όπως να την αγκαλιάσεις και να τη φιλήσεις έτσι, χωρίς λόγο, ας πούμε την ώρα που πλένει τα πιάτα. Όλες οι γυναίκες λατρεύουν αυτούς που τους δείχνουν στοργή.

 
Στείλε ένα γλυκό post...  Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει όταν ο σύντροφός τους δηλώνει ανοιχτά την αγάπη του για εκείνες. Είναι σας ένας τρόπος να δηλώσετε σε όλους πόσο ερωτευμένος είστε. Προσοχή όμως, δεν αρέσει σε όλες τις γυναίκες. Κάποιες μπορεί να το εκλάβουν σαν κτητικότητα από μέρους σας, σαν να θέλετε να δηλώσετε σε όλους ότι είναι δική σας.

 
Κάνε έκπληξη στέλνοντας λουλούδια… Μπορεί οι γυναίκες να δηλώνουν ότι το θεωρούν ξεπερασμένο αλλά… κατά βάθος σε όλες αρέσει. Είναι ένας τρόπος να δείξεις ότι τη σκέφτεσαι και σε ανύποπτο χρόνο και ότι είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις χρήματα για μη πρακτικούς λόγους απλώς και μόνο για να ομορφύνετε τη μέρα της.

 
Κάν’ της μασάζ…. Ξεκίνα με απαλές μαλάξεις στα πέλματα, συνέχισε με μασάζ στις γάμπες και ολοκλήρωσε με χαλαρωτικές κινήσεις στους ώμους και στο λαιμό. Μετά από μία κοπιαστική μέρα στη δουλειά θα το εκτιμήσει δεόντως.

 
Πλύνε εσύ σήμερα τα πιάτα….Την ώρα που θα πάει να πλύνει τα πιάτα, βάλ’ της ένα ποτήρι κρασί, άφησέ το στο τραπεζάκι του σαλονιού και πες της να πάει να κάτσει εκεί να ξεκουραστεί. Ανάλαβε να ολοκληρώσεις εσύ τη λάντζα και στη συνέχεια πήγαινε να της κάνεις παρέα.

 
Γράψε ένα γλυκό σημείωμα σε post-it και άφησέ το σε εμφανές σημείο στο σπίτι για να το δει... Μην επιχειρήσεις να το κάνεις με το καινούργιο της κραγιόν! Και ένα απλό στυλό θα κάνει τη δουλειά του…

 

Οργάνωσε ένα πικ- νικ για δύο…. Κάποια ηλιόλουστη μέρα, ακόμη και μέσα στο χειμώνα, πηγαίνετε σε ένα κοντινό πάρκο, πάρτε μαζί σας μερικά φρούτα και σάντουιτς και καθίστε στη φύση να απολαύσετε τον καθαρό αέρα. Μαζί με το μυαλό σας θα ανανεώσει κι εσάς.

 
Άνοιξέ της τις πόρτες…. Οκ, μπορεί να δείχνει παλιομοδίτικο, αλλά κάπου- κάπου όλες οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ότι τις περιποιείται και τις συνοδεύει ένας ιππότης!

Πηγή: www.redbookmag.com

You may also like