Ερωτευμένοι με το μωράκι σας;

dd7bf08c966336e4adf1baf8f4c9a6c5Δεν είστε οι μόνοι! Όλα τα ζευγάρια που αποκτούν μωράκι, ξεχνούν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τον σύντροφό τους και το μυαλό τους είναι σε αυτό το πλασματάκι που τους έχει κλέψει το μυαλό, την καρδιά….

Και φυσικά θα θέλατε να έχετε ένα ενθύμιο από αυτή την 1η επέτειο μαζί του, αλλά δεν ξέρετε τι να του προσφέρετε! Θέλετε να είναι χρήσιμο, πρακτικό και οικονομικό… Η ολοκαίνουργια ειδική σειρά Mom&Dad στα καταστήματα Prénatal σας δίνει τη λύση!

Πιο συγκεκριμένα, για τα μικρά από 0 έως 12 μηνών, μπορεί κανείς να βρει ρουχαλάκια που εκφράζουν όλη την αγάπη για τη μαμά και τον μπαμπά με γλυκές φράσεις και πολλές καρδιές: μια πραγματικά πολύ πρωτότυπη ιδέα δώρου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

IMG_0014insieme

Ανάμεσα στις προτάσεις βρίσκουμε δυο φορμάκια με μακρύ μανίκι από στρετς φέλπα – ένα με τη Minnie και τον Mickey Mouse για τα κοριτσάκια κι ένα με το σχέδιο “Mom + Dad = me!” για τα αγοράκια – και 3 κοντομάνικα body από ριγωτή ύφανση. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης και 3 σαλιάρες από interlock, καλτσάκια από μαλακό βαμβάκι και ένα t-shirt θηλασμού από micromodal για τις εγκύους, με τους χαριτωμένους Mickey Mouse και Minnie που δίνουν ένα τρυφερό φιλί. Όλα τα ρούχα είναι σε λευκούς, γκρι mélange και κόκκινους τόνους.

mix prenatal

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site και στη σελίδα της εταιρείας στο facebook

You may also like