Εσείς αντιληφθήκατε το γυμνό μοντέλο στη φωτογραφία;

Το ταλέντο αυτής της καλλιτέχνιδος ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Την ώρα που εμείς βρισκόμαστε εδώ (όπου τοποθετείται το «εδώ» για τον καθένα μας), αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και, πιο συγκεκριμένα, στην Αυστραλία, μια καλλιτέχνιδα αφήνει το ταλέντο της ελεύθερο και πηγαίνει το καμουφλάζ σε άλλο επίπεδο. Πώς; Με τη βοήθεια του πινέλου της και μερικά μοντέλα.
Ο λόγος για την Emma Hack, τη 41χρονη Αυστραλή που ζωγραφίζει γυμνά σώματα, ταιριάζοντάς τα απόλυτα με το φόντο τους. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία, όταν «έντυσε» με την τέχνη της το videoclipτου γνωστού τραγουδιού του Gotye,«Somebody That I Used To Know». Το clip μέχρι αυτήν τη στιγμή έχει ξεπεράσει τα 900 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Τα έργα που δημιουργεί είναι τόσο άψογα και προσεγμένα έως και την τελευταία λεπτομέρεια, σε σημείο που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι είναι ζωγραφισμένα από ανθρώπινο χέρι, παρά με τη βοήθεια ενός υπολογιστή. Πολλές φορές, μάλιστα, συνοδεύονται από την προσθήκη ενός ζωντανού πτηνού, όπως cockatoo, παγόνι, κουκουβάγια κ.α. που φυσικά δε ζωγραφίζονται αλλά κοσμούν την εικόνα.

Τώρα, ανεβάζοντας τη δουλειά της ένα σκαλί ψηλότερα, η Hack είναι έτοιμη να επισκεφθεί το Λονδίνο, όπου θα περάσει 15 ώρες στην γκαλερί «RebeccaHossack», παρουσιάζοντας liveστο κοινό τη διαδικασία της δημιουργίας των έργων της μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα.
«Δεν το βρίσκω τρομαχτικό, αλλά είναι κουραστικό και χρονοβόρο. Επίσης, το να μιλάω με τις θεατές με αποσυντονίζει, οπότε στόχος μου είναι να δημιουργήσω όσο γίνεται περισσότερο πριν έρθει το κοινό που θα παρακολουθήσει.», είπε.

You may also like