Εσείς σε ποια παρουσίαση βιβλίου θα πάτε, τον Φεβρουάριο;

Ο καθένας έχει τις αδυναμίες του. Σε ορισμένους αρέσει πολύ να πηγαίνουν σε παρουσιάσεις δίσκων, σε άλλους σε απονομές βραβείων ή επιδείξεις ρούχων… Η δική μου “ένοχη απόλαυση” (πέρα από τις σοκολάτες kinder) είναι οι παρουσιάσεις βιβλίων. Ενθουσιάζομαι σαν μικρό παιδί, ακόμα κι αν δεν γνωρίζω τον συγγραφέα ή το βιβλίο, γιατί θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν καταφέρει να μεταφέρουν τις σκέψεις, ιδέες, όνειρα σε χαρτί και να το ολοκληρώσουν! Οπότε… μόλις έμαθα τις ημερομηνίες για τις παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν  αυτό το μήνα,από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, σας τις μεταφέρω. 

mistiki odysseiaΤρίτη 3 Φεβρουαρίου
Μυστική Οδύσσεια
Ιουλία Πιτσούλη
Βιβλιοπωλείο IANOS – Αθήνα

Σε έναν κόσμο συνεχώς μεταβαλλόμενο, χρειαζόμαστε εκείνες τις αξίες που θα μας βοηθήσουν να σταθούμε όρθιοι. Σε μια δεύτερη ερμηνεία της Οδύσσειας, η απάντηση βρίσκεται στο κατάρτι του καραβιού του Οδυσσέα, που αποτελεί το σημείο στήριξης της ζωής μας, όταν όλα καταρρέουν.

Οι εκδόσεις Διόπτρα και ο IANOS σας προσκαλούν σε ένα σεμινάριο με τη συγγραφέα Ιουλία Πιτσούλη και το βιβλίο της Μυστική Οδύσσεια την Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:30 στον χώρο του βιβλιοπωλείου.

IANOS
Σταδίου 24
2103217810


kalytera ginetaiΣάββατο 7 Φεβρουαρίου
Καλύτερα Γίνεται! – Ημερολόγιο 2015
Νάνσυ Μαλλέρου
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου – The Mall Athens

Κάθε μέρα είναι μια καινούρια ευκαιρία, είναι η δεύτερη ευκαιρία που συχνά αναζητούμε και είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε. Άδραξε το σήμερα. Άδραξε το λεπτό.

Ποιοι είναι οι στόχοι που θέλουμε να θέσουμε για το 2015 και πώς θα τους πετύχουμε; Πώς μπορούν να μας βοηθήσουν οι καθημερινές θετικές σκέψεις;
Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου σας προσκαλούν σε μια συνάντηση γνωριμίας με την ιδρύτρια της Life Coaching Greece, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και το ημερολόγιο της Καλύτερα Γίνεται!

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015 στη 13:00
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου | The Mall Athens
Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι
2106100266


γιαννης ξανθουληςΤετάρτη 11 Φεβρουαρίου
Ο Γιάννης Ξανθούλης συναντά τη Λέσχη Ανάγνωσης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας
Κέντρο Λόγου και Τέχνης – Αγία Βαρβάρα

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ, η ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ του Δήμου και οι EKΔOΣEIΣ ΔΙΟΠΤΡΑ, σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων του Γιάννη Ξανθούλη Κωνσταντινούπολη, των ασεβών μου πόθων, Το πεθαμένο λικέρ, Ο Τούρκος στον κήπο την Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης (Καλαντζάκου & Παλαιών Πολεμιστών, Αγία Βαρβάρα).

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
2132019300

τοτε που τραγουδουσαν οι θεοιBonus για όσους βρίσκονται στη Λακωνία….
Σάββατο 7 Φεβρουάριου
Τότε που τραγουδούσαν οι θεοί
Άννα Γαλανού
Βιβλιοθήκη Γερακίου – Λακωνία

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης Γερακίου σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα, σας προσκαλεί σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Αννα Γαλανού και το τελευταίο της βιβλίο Τότε που τραγουδούσαν οι θεοί Το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

Σας περιμένουμε όλους!

Είσοδος ελεύθερη
Πολιτιστικός Σύλλογος Γερακίου
Γεράκι Λακωνίας


You may also like