Εσεις με ποια πρωταγωνίστρια απο τα Girls έχετε το ίδιο style;

girls-tv-show-592x393Το Girls είναι η τηλεοπτική σειρά για την οποία όλοι μιλούν στις Ηνωμένες Πολιτείες κι ανά τον κόσμο, τους τελευταίους μήνες. Αφορά τέσσερις νέες κοπέλες που ζουν στη Νέα Υόρκη, αλλά ας ξεκαθαρίσουμε – αν ψάχνετε για λάμψη και glam à la Gossip Girl, δεν έχουν καμία σχέση. Το Girls είναι σύγχρονη και ρεαλιστική απόδοση του Sex And The City, αν θέλετε, των κοριτσιών που βρισκονται στη δεκαετία των 20. Είναι μια σειρά έξυπνη, ειλικρινής απέναντι στον θεατή, αστεία.

Η Lena Dunham, είναι η παραγωγός της σειρά και πρωταγωνιστεί ως Hannah Horvath (ο κύριος χαρακτήρας) και πιστεύει ότι πρόκειται για την ” φωνή της γενιάς της» και ίσως έχει δίκο σε αυτό. Η δεύτερη σεζόν μεταδίδεται αυτή τη στιγμή στην αμερικάνικη τηλεόραση και η πλοκή γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.

hannah

Η Hannah είναι αυτή που “λατρεύουμε να μισούμε”. Μπορεί να είναι άκομψη στις συνεντεύξεις και να έχει μία “περίεργη” σχέση, ωστόσο της αρέσει να συνδυάζει prints και υφάσματα, αλλά συνηθως το κοριτσίστικο cool look.

jessa
Η Jessa είναι το “ελεύθερο πνεύμα” της συντροφιάς. Είναι hippie στην καρδιά και η γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη από bohemian ρούχα. Τα Floral είναι τα αγαπημένα της!

marnie
Η Marnie είναι η όμορφη της παρέας. Εχει το κλασσικό αμερικάνικο στυλ, με στενά φορέματα και δεν φοβάται τα σκούρα χρώματα. Όταν δεν ειναι ντυμένη “καλά” τη βλέπουμε με ένα τζην και ριγέ μπλουζες. Όπως και να ‘χει, είναι όμορφη!

shoshanna
Είναι μαζεμένη, παρθένα, δεν έχει βγει ποτέ ραντεβού με αγόρι και σχετικά ακοινώνητη. Η Shoshanna είναι ο πιο αστείος χαρακτηρας της σειράς και πίσω από αυτό το preppy στυλ, κρύβεται μία ρομαντική ψυχή.

You may also like