Ετοιμάζεται ταινία για το ειδύλλιο της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τη βασιλική ιστορία αγάπης στη μικρή οθόνη.

Θυμάστε που το 2011, ενόψει του γάμου του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton, κυκλοφόρησε μία ταινία εμπνευσμένη από τα γεγονότα που οδήγησαν στη μεγάλη στιγμή; Το ίδιο ακριβώς ετοιμάζεται και για τη ρομαντική ιστορία του μικρότερου αδερφού της βασιλικής οικογένειας, Harry, με τη διάσημη Χολλυγουντιανή ηθοποιό, Meghan Markle,  που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 19 Μαΐου του 2018.

Η ταινία θα συμπεριλάβει το χρονικό από τη γνωριμία τους μέσω κοινών φίλων που τους γνώρισαν, μέχρι τον αρραβώνα τους το Νοέμβριο του 2017. Στην παρούσα φάση, το φιλμ βρίσκεται στη διαδικασία του casting των ηθοποιών, χωρίς ακόμη να έχει δημοσιοποιηθεί η ημερομηνία προβολής του. Παρόλα αυτά, αν κρίνουμε με βάση αυτό το 2011 που προβλήθηκε 11 ημέρες πριν το γάμο του ζεύγους, είναι πολύ πιθανό και σε αυτήν την περίπτωση να τηρηθεί ανάλογη χρονική τοποθέτηση.

Όσον αφορά στο γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, αυτός, όπως ανακοινώθηκε, θα πραγματοποιηθεί στο St.George Chapel στο Windsor Castle. Ο κόσμος της μόδας αναμένει να δει τι νυφικό θα επιλέξει η μέλλουσα Δούκισσα του Sussex, με το πιθανό στοιχείο το dramatic φόρεμα του οίκου Ralph&Russo, που επέλεξε για τις φωτογραφίες του αρραβώνα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασιλική οικογένεια έχει ζητήσει σχέδια από διάφορους σχεδιαστές.

 

 

You may also like