Ευθύμης Ζησάκης & Νίκος Στασινόπουλος με τα Everyday Girls @MTV

2Αυτή τη Δευτέρα στα Everyday girls του MTV, o Ευθύμης Ζησάκης, κάθεται αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα, πίνει το τσάι του και ανοίγει την καρδιά του στη Μυρτώ Κάζη.

Ο Ευθύμης, ηθοποιός και παρουσιαστής στους Πέδες το καλοκαίρι και πλέον στο Μες την Καλή Χαρά, μιλάει για έρωτες και αγάπες, αυτά που έζησε και εκείνα που ήθελε να ζήσει. “Κλαίω πολύ συχνά, γιατί να μην κλαίω; Ειδικά όταν έχω ένα γράμμα μπροστά μου. Ό,τι θες κάνε μου, μη μου γράψεις γράμμα! Κι εγώ γράφω γράμματα και γενικά μου αρέσει να γράφω. Δεν θεωρώ άσχημο το κλάμα, οταν κρατάς το κλάμα σου είναι το ίδιο με το να κρατάς το γέλιο σου”, εξηγεί.
Όσο για την τηλεοπτική του πορεία ο ίδιος προσγειωμένος και σε πολύ χαμηλούς τόνους, εξηγεί πως προσπαθεί να μην κάνει τίποτα πέρα από τον εαυτό του. “Έχω συναντηθεί με τον εαυτό μου όσον αφορά στο πώς θα πω κάτι και προσπαθώ να μην πω ποτέ μια φράση που δεν θα έλεγα. Όταν σκεφτώ, αυτό δεν θα το έλεγες εσύ, τότε πολύ απλά δεν το λέω. Θέλει προσπάθεια για να είσαι ο εαυτός σου“.. Στα 50 του δεν ξέρει πώς θα είναι, όμως εξομολογείται πως έχει όνειρα για το θέατρο και πως ήδη γράφει το πρώτο του θεατρικό έργο. Και επειδή ο Ευθύμης ζει τους προβληματισμούς της νέας γενιάς, εξηγεί πως “τα παιδιά έχουν πολλά μπάζα που τα εμποδίζουν. Μπάζα και οδοφράγματα που πρέπει να περάσουν για να καταλήξουν εκεί που τελικά θέλουν”.

1Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη από την άλλη, συναντά στη Βούλα τον Νίκο Στασινόπουλο. Ο Νίκος έχει το δικό του sushi bar και εξηγεί στη Μαριάνθη την μανία του sushi που έχει κατακλείσει το αθηναϊκό γαστρονομικό night life. Γιατί οι Αθηναίοι έχουν στραφεί στην ιαπωνική κουζίνα και πώς μπορούμε να φτιάξουμε το αυθεντικό ιαπωνικό σούσι στην κουζίνα μας; Η Μαριάνθη βάζει την -ιαπωνική- ποδιά της, ακονίζει τα μαχαίρια της, βράζει το ειδικό ρύζι και ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το πιο γευστικό sushi ever!

MTV EVERYDAY GIRLS
ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 @MTVGREECE
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:30

You may also like