Ζωντανό παραμύθι στα Harrods

Τα Χριστούγεννα είναι πάντα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον καθένα από εμάς να θυμηθεί το παιδί που κρύβει μέσα του και να πιστέψει και πάλι στα παραμύθια.

Η αγαπημένη γιορτή μπορεί να αργεί ακόμα, αλλά το βρετανικό πολυκατάστημα Harrods βρήκε ήδη τον τρόπο να εξάψει τη φαντασία των επισκεπτών του και φυσικά να δελεάσει τα πορτοφόλια των καταναλωτών.

Αποφάσισε, λοιπόν, να ζητήσει από διάσημους δημιουργούς της μόδας να σχεδιάσουν ξανά τα φορέματα που ταιριάζουν στις αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney. Γνωστοί οίκοι μόδας, όπως είναι οι Oscar de la Renta, Valentino, Versace, Marchesa και Elie Saab έβαλαν όλη τους μαεστρία για να ντύσουν τη Χιονάτη, την Ωραία Κοιμωμένη, την Ποκαχόντας και την Μουλάν, μεταξύ άλλων.

Το μαγικό αποτέλεσμα αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 1 Νοεμβρίου, όταν και οι βιτρίνες του Harrods θα γεμίσουν με την αστερόσκονη των παραμυθιών. Την ίδια στιγμή, στον τέταρτο όροφο θα λειτουργεί μία τεράστια μπουτίκ «Disney Princess», ειδικά σχεδιασμένη για την περίοδο των γιορτών.

Πηγή: http://www.tovima.gr

You may also like