Η άμεση λύση για τις πρώτες ενοχλήσεις του πονόλαιμου…

5ad9e7b8b382d27d89fc0bc030b0697eΤο φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και τα πρώτα κρυώματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Σπίτι μας το καλοριφέρ καίει στο φουλ και το τζάκι “έχει πάρει φωτιά”. Ήδη τα πρώτα χιόνια έχουν πέσει κι αν δεν είμαστε προσεκτικοί ο λαιμός είναι το “πρώτο θύμα” των ιώσεων. Τι κάνουμε;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από την πρώτη στιγμή που αρχίζει να μας «γρατζουνά» ο λαιμός μας! Γιατί ο πονόλαιμος μπορεί να είναι μια συχνή και έντονη ενόχληση η οποία μας περιορίζει και δυσκολεύει στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ταλαιπωρεί το 50% του πληθυσμού τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την επιδείνωση των συμπτωμάτων.

To Hexalen® Spray είναι η αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση που χρειαζόμαστε, καθώς το συνιστούν και εμπιστεύονται οι γιατροί εδώ και 30 χρόνια. Μάλιστα τώρα έχει διπλάσια περιεκτικότητα σε δραστική ουσία για ισχυρή αντισηπτική δράση και σε πρακτική μορφή spray για εύκολη χρήση!

hexalen03Με την ισχυρή αντισηπτική του δράση (Εξετιδίνη 0,2%), θεραπεύει άμεσα τις φλεγμονές που προκαλούν πονόλαιμο και σταματά την επιδείνωση.

Θα μου πείτε η πιο άμεση λύση είναι οι καραμέλες λαιμού, αλλά αυτές -δυστυχώς- ανακουφίζουν προσωρινά, όμως το συγκεκριμένο στοματικό διάλυμα:
-Θεραπεύει τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις
-Έχει 10ωρη αντιβακτηριακή δράση
-2 εφαρμογές την ημέρα είναι αρκετές για να αποφευχθεί η επιδείνωση

Ευτυχώς είναι ιδιαίτερα οικονομικό και το βρίσκουμε σε όλα τα φαρμακεία…

You may also like