Η άσκηση που έδωσε στην Gal Gadot το σώμα της «Wonder Woman»

Το θαυματουργό πρόγραμμα που έχει αποτελέσματα μέσα σε μόλις 1,5 μήνα!

Η Gal Gadot ως «Wonder Woman» δε θα πάψει ποτέ να είναι το girl crush μας και δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η ταινία ξεπέρασε τα 800 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Πέρα, όμως, από τη δυναμική, εκρηκτική κι ηρωική προσωπικότητα της Diana Prince (aka Wonder Woman), ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε να κάνουμε στο καλλίγραμμο σώμα της και τον τρόπο με τον οποίο το απέκτησε.

Η απάντηση βρίσκεται σε μία και μοναδική άσκηση που το μόνο που απαιτεί είναι το βάρος του σώματός μας και δύο βαράκια. Στοχεύει σε τρικέφαλους, τετρακέφαλους, ώμους, γλουτούς ενώ, ταυτόχρονα, συμβάλλει ομοιόμορφη εκγύμναση των μυών όλου του σώματος. Πώς γίνεται:

Σταθείτε με τα πόδια σας ανοιγμένα στην ευθεία των ώμων, κρατώντας από ένα βαράκι 3-5 κιλών στο κάθε χέρι λίγο πιο έξω από τους ώμους, με τα χέρια λυγισμένα και τις παλάμες να κοιτάζουν προς τα μέσα. Λυγίστε τα γόνατά σας και χαμηλώστε σε μισό κάθισμα και στη συνέχεια πιέστε εκρηκτικά προς τα επάνω με τα πόδια ενώ σπρώχνετε τα βάρη πάνω από τους ώμους. Χαμηλώστε τα βάρη πάλι στην αρχική στάση. Αυτό είναι μία επανάληψη. Κάντε όσο περισσότερες μπορείτε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Έπειτα, για μία ενεργή ξεκούραση, στρέψτε τα χέρια προς τα μπροστά και τεντώστε τα (μαζί με τα βάρη), κρατώντας τους ώμους κοντά στα αυτιά, για 30 δευτερόλεπτα. Κάντε αυτό το κυκλικό πρόγραμμα 4 φορές. Κάντε το 4 ή 5 φορές την εβδομάδα για δυνατότερα, πιο γραμμωμένα χέρια, με εμφανή αποτελέσματα ήδη στις 6 εβδομάδες.

Πηγή

You may also like