Η αλόη μας κάνει να φαινόμαστε νεότερες

Ο περισσότερος κόσμος πέρα απ’ το να εφαρμόζει την αλόη πάνω σε πληγές από εγκαύματα που μας έχει προκαλέσει ο ήλιος δεν τη χρησιμοποιεί σε κάτι παραπάνω. Όχι συνειδητά τουλάχιστον, διότι μπορεί να βρίσκεται σε κάποια άλλα προϊόντα ως συστατικό.

Τα οφέλη της αλόης είναι εξαιρετικά τόσο για την υγεία μας όσο και για το δέρμα μας. Είναι ένα φυσικό αντιγηραντικό, ενώ ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Ο χυμός από αλόη βοηθά στην απορρόφηση των αντιγηραντικών ουσιών της, ενώ βελτιώνει αισθητά το ανοσοποιητικό σύστημα και παράλληλα απομακρύνει την πιθανότητα κατάθλιψης.

Ως ενίσχυση του ανοσοποιητικού η αλόη δρα ως παράγων αποτοξίνωσης και κατά των μολύνσεων και των παθογόνων βακτηρίων. Πώς όμως, μας κάνει να φαινόμαστε νεότερες; Ως φυσικό καλλυντικό, η αλόη ενισχύει την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που βρίσκονται στο σώμα μας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ξεφορτώνεστε κάθε τοξικό παράγοντα που μπορεί να σας προκαλέσει πρόωρη γήρανση ή ακόμη και καρκίνο. Την αλόη μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε είτε ως ρόφημα είτε ως λοσιόν ή κρέμα, ή και σε ένα συνδυασμό των δύο για να έχετε πιο άμεσα και ίσως καλύτερα αποτελέσματα

* Τα ελληνικά προϊόντα ομορφιάς Olivaloe, έχουν ως βάση την αλόη και το ελαιόλαδο!

You may also like