Η Αναγεννησιακή καμπάνια του Gucci με πρωταγωνιστή τον Harry Styles

Η δεύτερη καμπάνια του Harry Styles με τον οίκο Gucci είναι γεγονός και ήρθε σίγουρα για να μας φτιάξει τη μέρα με το μέγεθος της γλυκύτητας που τη συνοδεύει. Σε αντίθεση με την πρώτη καμπάνια που αποκαλύφθηκε στις 2 Ιουνίου, η δεύτερη δεν σκηνοθετήθηκε στους δρόμους του Βόρειου Λονδίνου, αλλά στην ιστορική Villa Lante στα βόρεια της Ρώμης.

O Styles βρέθηκε ξανά υπό τον φωτογραφικό φακό του Glen Luchford για χάρη της Cruise 2019 tailoring collection του ιταλικού οίκου. O Luchford είναι ένα Βρετανός φωτογράφος μόδας που έχει συμπεριλάβει πολύ μεγάλες συνεργασίες στο βιογραφικό του, όπως με την Calvin Klein, την Yves Saint Laurent, την Prada και τη Vogue. Έχει έντονες επιρροές από τον κινηματογράφο κι έχει, μάλιστα, σκηνοθετήσει και την ταινία «Here to Where», που θεωρείται η έμπνευση για το «The Terminal» του Steven Spielberg.

Η Αναγεννησιακή τοποθεσία που επιλέχθηκε για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση έφερε στο φως όλη την κλάση και τη βασιλική κομψότητα του Gucci. Σα να μην έφτανε αυτό, γλυκύτατα μικρά ζώα (γουρουνάκια, κατσικάκια) αποτέλεσαν τους συμπρωταγωνιστές του νεαρού καλλιτέχνη για την καμπάνια, δημιουργώντας μερικές από τις πιο όμορφες εικόνες που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.

Το styling και το creative directing της φωτογράφισης ανέλαβε ο Alessandro Michele, creative director του οίκου Gucci από το 2015. Το 2017, ο Michele συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Hypebeast με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στη βιομηχανία.

«Η καμπάνια  τοποθετεί  παιχνιδιάρικα την προσωπική, αστική ερμηνεία του Harry Styles στην  tailoring γκαρνταρόμπα του Gucci ανάμεσα στο κλασικό, στιλιζαρισμένο τοπίο των κήπων, όπου σιντριβάνια, σπηλιές και λαβύρινθοι χαρακτηρίζουν το αρχαίο περιβάλλον.» Gucci

You may also like