Η αναζήτηση των urban heros συνεχίζεται από τα “Everyday Girls”!

Everyday Girls_Marianthi_Dimension XΗ Μαριάνθη και ο Dimension X κάνουν μια βόλτα στα παραδοσιακά στενά της Αθήνας, και σκιαγραφούν το προφίλ του ανθρώπου που «κρύβεται» επιμελώς πίσω απο τις μεγαλύτερες commercial επιτυχίες των τελευταίων ετών, όπως το «Call me». Ο Νίκος Βουτούρας (Dimension X) εμφανίστηκε το 2005 και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να απασχολεί την dance ελληνική σκηνή με τις επιτυχίες του. Η Μαριάνθη τον συναντά στην πλατεία Μοναστηρακίου, παίρνουν μαζί το τρένο και μιλούν για μουσική, nightlife αλλά και τις αγωνίες μιας γενιάς που κόντρα σε όσα συμβαίνουν, θέλει και μπορεί να δημιουργεί.

 

Every day Girls_MyrtoΛίγο πιο νότια, η Μυρτώ συναντά τον Λάζαρο Καρανάσιο, έναν νεαρό κτηνίατρο που στα 32 του έχει καταφέρει να ζει ήδη το παιδικό του όνειρο, να ασχολείται, να προσέχει και να θεραπεύει σκυλιά, γατιά και όποιο άλλο κατοικίδιο του φέρουν οι πελάτες του.
Το κτηνιατρείο του γεμίζει σκυλιά, γάτες, κουτάβια και παπαγάλους και με φόντο φουντωτές ουρές, εκφραστικά μάτια και γαμψά.. ράμφη, Λάζαρος και Μυρτώ μιλούν για κατοικίδια, αδέσποτα, υιοθεσία και ό,τι άλλο μπορεί να αφορά κάποιον που έχει ήδη ζωάκι ή είναι ένα βήμα πριν αποκτήσει!

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 11/2 @20.30
Επανάληψη Σάββατο 16/2 @16.30

You may also like