Η αντηλιακή προστασία που εμπιστεύομαι

Και ποιος δεν έχει συνδέσει τον Ιούνιο με το καλοκαίρι. Με τα μπάνια και με τις παραλίες. Ονειρευόμαστε ξαπλώστρες, αμμουδιές και κοκτέιλ κάτω από τον καυτό ήλιο. Και εμείς οι Έλληνες, είμαστε τυχεροί. Γιατί τα έχουμε όλα αυτά σε αφθονία. Για να τον ευχαριστηθούμε όμως, πρέπει να εξοπλιστούμε κατάλληλα, για να μην καταλήξουμε με δερματικά…δράματα.

Η Nivea με το σύνθημα #Swsetakalokairina, παρουσιάζει τη λύση που θα δώσει τέλος στο «αιώνιο» πρόβλημα των λεκέδων που αφήνει το αντηλιακό στα ρούχα μας με το Nivea Sun Protect & Moisture. Χάρη στην ανανεωμένη και επαναστατική του σύνθεση, η αφαίρεση των λεκέδων από τα ρούχα, επιτυγχάνεται με μια μόνο πλύση, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Και αν όλοι μέχρι τώρα, είχαμε ειδική κατηγορία ρούχων που φορούσαμε στην παραλία, μιας και ήμασταν σίγουροι πως θα καταστρεφόντουσαν, χάρη στη Nivea, είμαστε έτοιμοι για τη παραλία με μια έννοια λιγότερη. Η σειρά εμπλουτίστηκε με spray και λοσιόν, ενώ με τους δείχτες προστασίας από 20 έως και 50+, απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Υποδεχτείτε το φετινό καλοκαίρι με την πιο  εξελιγμένη προστασία για τον ήλιο, με σύμμαχο την αντηλιακή σειρά Shiseido. Η ολοκληρωμένη σειρά Shiseido Suncare είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μπορείτε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, τόσο στη πόλη όσο και στη παραλία. Η Sports BB Broad Spectrum με δείχτη προστασίας 50+, είναι ο ιδανικός φίλος για τις βόλτες μας στην πόλη και στις διακοπές μας, όταν δεν θέλουμε να θυσιάσουμε την εμφάνισή μας. Το UV Protective Compact Foundation, μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας, στην τσάντα μας και να το ανανεώνουμε όσο συχνά θέλουμε. Χαρίζει μέτρια προς μεγάλη κάλυψη και αντηλιακή προστασία, ενώ η συσκευασία του δέχεται και refill. Και κάπως έτσι, δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω.

Το νέο μέλος της σειράς Anthelios 50+, της La Roche Posay, έρχεται με την τεχνολογία wet skin. Έτσι μας προσφέρει ταυτόχρονα, την τεράστια προστασία της εταιρείας που εμπιστευόμαστε τόσα χρόνια, αλλά και την εφαρμογή της σε βρεγμένο δέρμα. Χάρη στη συνέργεια των συστατικών της, επιτρέπει στη σύνθεση να μην διαλύεται στο νερό, ενώ απορροφάται άμεσα, ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δεν αφήνει λευκά σημάδια και δεν επιτρέπει στην άμμο να κολλάει πάνω του, κατά την εφαρμογή του.

Και μετά από όλα αυτά τα νέα, όχι μόνο δεν έχουμε καμιά δικαιολογία απέναντι στην προστασία μας από τον ήλιο, αλλά είμαστε και πλήρως εξοπλισμένοι με τα καλύτερα προϊόντα.

You may also like