Η αρχοντική βίλα της Audrey Hepburn στο Hollywood

Ένα κτίσμα από το οποίο έχουν περάσει πολλοί αστέρες του Hollywood.

Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η Audrey Hepburn ήταν μία από τις πιο καλαίσθητες παρουσίες που πέρασαν ποτέ από το καλλιτεχνικό –και όχι μόνο- στερέωμα. Και, φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο στην γκαρνταρόμπα και το περίφημο little black dress αλλά και σε κάθε πτυχή της ζωής της, όπως το εντυπωσιακό σπίτι στο οποίο διέμενε με το σύζυγό της, Mel Ferrer, τη δεκαετία των ‘60s.

Η κατοικία βρίσκεται τοποθετημένη στο Holmby hills του Los Angeles και έχει έκταση 7.000 τετραγωνικών μέτρων. Σε αυτά περιλαμβάνονται έξι κρεβατοκάμαρες, πέντε μπάνια, τρεις τραπεζαρίες, μία κουζίνα gourmet και μία τεράστια πισίνα ενώ ακόμα δεν λείπουν ένα ιδιωτικό γήπεδο τένις κι ένα ξεχωριστό σπίτι για τους επισκέπτες. Όσο για τον κήπο, αυτός καλύπτει μόνος του μια έκταση μεγέθους 4.451 τετραγωνικών μέτρων.

Η διακόσμηση στο εσωτερικό κινείται σε γήινους τόνους και πιο κλασικό στυλ, με το ξύλινο στοιχείο να κυριαρχεί στο χώρο, και συνολικά αποτελεί έναν άξιο εκπρόσωπο της χρυσής εποχής του Hollywood.

Ο διάσημος αρχιτέκτονας, Paul Williams, παίρνει τα εύσημα για το κτίσμα που κατασκευάστηκε το 1938 κι έκτοτε έχει φιλοξενήσει ηχηρά ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως τη Mia Farrow, τον David Niven και την Eva Gabor, που έμεινε εκεί για 20 χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2017, η διάσημη κατοικία τέθηκε προς πώληση, με την τιμή της να κυμαίνεται στα 14 εκατομμύρια δολάρια για τον ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να την αποκτήσει.

 

You may also like