Η “Γιαγιά” ανεβαίνει στο Θέατρο Διάνα

Η ανατρεπτική κωμωδία του Ντίνου Σπυρόπουλου σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη ανεβαίνει στο θέατρο ΔΙΑΝΑ στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνιστές το Νίκο Ορφανό και τον Θανάση Τσαλταμπάση. Η παράσταση που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και η τεράστια επιτυχία της την οδήγησε και στην Αθήνα, είναι απόλυτα προσιτή στο κοινό καθώς τα εισιτήρια είναι ιδιαιτέρως οικονομικά.

Η ανταπόκριση του θεατρόφιλου κοινού ήταν μεγάλη και δικαίως, αφού τόσο το κείμενο όσο και οι ερμηνείες των δύο αγαπημένων ηθοποιών ήταν εξαιρετικές.

Πρόκειται για μία ζεστή κωμωδία με βαθιές ερμηνείες που κρύβουν ανθρώπινα νοήματα και μια καλλιτεχνική υφή που στηρίζεται σε ένα χιουμοριστικό και ταυτόχρονα συγκινητικό και αληθινό κείμενο. Οι δύο χαρακτηριστικοί ήρωες καθρεφτίζουν τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα μέσα από το παιχνίδι της προδοσίας, της αδερφικής αγάπης και της επιβίωσης από τις διφορούμενες οικογενειακές «αξίες».

Λίγα λόγια για το έργο:
Ποια είναι στ’ αλήθεια η γιαγιά που όλοι προσπαθούν να την κρατήσουν ζωντανή για να συνεχίσουν να επωφελούνται από αυτή; Τι συμβαίνει όταν ένας διαρρήκτης εισβάλλει στο σπίτι της γιαγιάς για να της κλέψει τη σύνταξη; Όλα αυτά θα τα ανακαλύψετε στο θέατρο ΔΙΑΝΑ κάθε Δευτέρα και Τρίτη με πολύ οικονομικά εισιτήρια και προσφορές. Μία παράσταση που αξίζει να δείτε για τα ανθρώπινα νοήματα που κρύβονται πίσω από τις άφθονες στιγμές γέλιου.

You may also like