Η διαφήμιση της Apple για το iPhoneX παρουσιάζει τη μαγεία των selfies

Και ο Muhammad Ali το ντύνει με τη φωνή του.

Όπως και σε κάθε λανσάρισμα νέου μοντέλου της Apple, έτσι και τώρα με την άφιξη του iPhoneX, οι φανατικοί της εταιρίας έσπευσαν να το αποκτήσουν. Οι ειδικοί της τεχνολογίας, αν και έχουν σημειώσει στα αρνητικά την απουσία home button και κατά συνέπεια τη δυσκολία εύρεσης του control panel, στην πλειοψηφία δηλώνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένο συνολικά από το συγκεκριμένο κινητό. Είναι άνετο στη χρήση, έχει μία υπέροχη οθόνη OLED και λειτουργία FaceID και, σαν αποκορύφωμα, μία μπροστινή κάμερα που επιτρέπει στο χρήστη να βγάλει τις πιο εντυπωσιακές selfies που θα μπορούσε να φανταστεί.

Εκεί ακριβώς θέλησε να επενδύσει η Apple προσεγγίζοντας τη διαφήμιση και την προώθηση του iPhoneX και δημιούργησε ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες αυτήν την ικανότητα της κάμερας να βγάζει εξαιρετικές selfies. Η φωνή του Muhammad Ali ντύνει το οπτικό θέαμα, δίνοντας στην εικόνα ακόμα μεγαλύτερη δύναμη.

«Είμαι ο καλύτερος. Πρόκειται να γίνω πρωταθλητής του σύμπαντος. Εγώ, με την όμορφη πολύχρωμη προσωπικότητά μου. Είμαι ωραίος, ζω υγιεινά, είμαι πολιτισμένος και είμαι μετριόφρων. Είμαι τόσο μετριόφρων που μπορώ να παραδεχτώ το λάθος μου. Το μόνο λάθος μου είναι που δε συνειδητοποιώ πόσο σπουδαίος πραγματικά είμαι. Γιατί είμαι σπουδαίος. Είμαι ο σπουδαιότερος που υπάρχει!»

Το iPhoneX κυκλοφορεί τόσο στα φυσικά καταστήματα της ελληνικής αγοράς, όσο και στα ηλεκτρονικά.

You may also like