Η επιστροφή της ιέρειας της μόδας, Ines de la Fressange

ParisianChic_idelafressange11_v_6apr11_pr_b_426x639Η Ines de la Fressange επέστρεψε στο «σπίτι» της.
Η γυναίκα-πρότυπο για τις περισσότερες Γαλλίδες, πρώην μοντέλο, και designer ήταν αυτή που ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία το 1991, σχετικά με την την παραγωγή και την επιλογή ειδών ένδυσης και αξεσουάρ.

Ο πρώην ιδιοκτήτης François-Louis Vuitton πούλησε πρόσφατα την εταιρεία του για ένα αξιοσέβαστο ποσό. Ο Fabrice Boe, πρώην ανώτερος σύμβουλος στο Hornbill Calao Finance – και υπεύθυνος για την καθοδήγηση των επενδύσεων – θα γίνει Πρόεδρος της εταιρεία, Ines de la Fressange, και θα είναι υπεύθυνος για τις εκθέσεις του WWD.

Η νέα εταιρεία είναι μια σοβαρή υπόθεση και όλοι οι συμμετέχοντες το υποδηλώνουν. Όμως όλα θα πρέπει να έχουν πλέον την έγκριση της Ines de la Fressange, καθώς θα έχουν την υπογραφή της. είναι εκείνη που είναι βασική υπεύθυνη τότε ναι τα πράγματα θα είναι τουλάχιστον μοναδικά για την μόδα και για τον κόσμο της μόδας.
ParisianChic_idelafressange_v_6apr11_pr_b_426x639Τα τελευταία χρόνια, η Ines de la Fressange ήταν πρέσβειρα του οίκου Roger Vivier άλλα και της L’Oreal. Μάλιστα έχει γράψει έναν οδηγό στυλ, το «Parisian Chic», και έχει συμμετάσχει στην αναβίωση του οίκου Schiaparelli. Η 55χρόνη, πλέον, Ines, «ανακαλύφθηκε» στη δεκαετία του 1980 από τον οίκο Chanel Couture και υπήρξε μούσα του Karl Lagerfeld.
Σχετικά με το βιβλίο της, αφού το διάβασα, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι ιδανικό για συμβουλές πάνω στη μόδα και με υπέροχες εικόνες και κείμενα. Επίσης μπορεί πολύ άνετα να αποτελέσει και έναν οδηγό για εξορμήσεις στο Παρίσι σε πολύ όμορφα, ιδιαίτερα και «κρυφά» μέρη.

You may also like