Η ζωή της Rihanna γίνεται ντοκιμαντέρ

Πάνε δύο χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ότι επίκειται η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή της Rihanna και τώρα ο σκηνοθέτης Peter Berg («Battleship») δήλωσε ότι το εν λόγω δημιούργημα μπορεί να καταφθάσει και μέσα σε λίγους μήνες.

«Πιστεύω ότι είναι μία εξαιρετική νέα γυναίκα και πραγματικά υπάρχει ένα είδος συνολικού προφίλ που την κάνει το ταλέντο που είναι. Η ηθική εργασίας, το ταλέντο, η έντονη ζωή, το όραμα. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα και η ταινία θα είναι έτοιμη σε περίπου ενάμιση μήνα, σε δύο μήνες θα μπορούμε να αρχίσουμε να τη δείχνουμε», είπε ο Berg.

Το 2016, ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι το ντοκιμαντέρ θα βασίζεται στο στυλ της ταινίας «Don’t Look Back» του 1967, ένα Αμερικάνικο ντοκιμαντέρ του D. A. Pennebaker με θέμα την περιοδεία του Bob Dylan το 1965 στην Αγγλία. Όπως ο ίδιος ο Berg είπε, πρόκειται για μία «αφιλτράριστη ματιά στη ζωή της Rihanna και στο πώς ανέβηκε κι έγινε ένα παγκόσμιο είδωλο», ενώ σχολίασε ότι θα είναι «περισσότερο μελέτη χαρακτήρα παρά μουσική ταινία».

Όσο για τα υπόλοιπα σχέδιά της, η Rihanna δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο άλμπουμ τα τελευταία δυόμιση χρόνια, όμως πληροφορίες τη θέλουν να ετοιμάζει ένα dance hall με πολλά στοιχεία από τις ρίζες της από την Καραϊβική κι ένα άλλο σε πιο popστυλ. Η τραγουδίστρια επίσης εθεάθη στην Κούβα να κάνει γυρίσματα μαζί με τον ηθοποιό Donald Glover και τον σκηνοθέτη Hiro Murai – σκηνοθέτη πολλών επεισοδίων του «Atlanta» και μουσικών βίντεο διάσημων καλλιτεχνών, όπως David Guetta, The Fray, Childish Gambino και Earl Sweatshirt.

Όπως φαίνεται, υποστηρικτές και μη της Rihanna θα έχουν να απολαύσουν αρκετό υλικό τους προσεχείς μήνες!

You may also like