Η καμπάνια Versace Spring 2018 είναι αφιερωμένη στον Gianni Versace

Κι έχει επιστρατευτεί ένα ολόκληρο supermodel squad γι’ αυτόν το λόγο.

Το 2017 σηματοδότησε τα 20 χρόνια από τη δολοφονία του μεγάλου σχεδιαστή GianniVersace, έξω από την έπαυλή του στο Miami, σε ηλικία μόλις 50 ετών. Όπως η επίδειξη μόδας, έτσι και η συλλογή Spring 2018 αποτελεί αφιέρωμα στον αείμνηστο σχεδιαστή και μερικά από τα πιο εικονικά μοντέλα που έχουν περάσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες από τη μόδα έχουν λάβει μέρος.

Naomi Campbell, Christy Turlington, Gisele Bündchen, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Irina Shayk, Vittoria Ceretti, Cara Taylor, Birgit Kos, Grace Elizabeth και Noah Luis Brown βρέθηκαν μαζί σε μία φωτογράφιση που κάθε μεγάλος designer θα ζήλευε, ντυμένες με εκλεκτά κομμάτια του ιταλικού οίκου.

«Ήταν απίστευτο να κάνουμε τη φωτογράφιση αυτής της καμπάνιας, περικυκλωμένοι από όλους τους φίλους μου και μερικούς του Gianni, στο οποίον έχει αφιερωθεί η κολεξιόν. Υπήρχε μία παιχνιδιάρικη ενέργεια στον αέρα, ήταν λες και μπήκαμε σε μία μηχανή του χρόνου και πήγαμε πίσω στη δεκαετία των ‘90s. Ήταν σαν ο Gianniνα ήταν στο σετ μαζί μας.», είπε η Donatella Versace.

H καμπάνια φιλοξενεί επίσης το νέο αίμα της μόδας, όπως τη Gigi Hadid και την Kaia Gerber, την 16χρονη κόρη της Cindy Crawford.Η Kaia, το 2017, έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα κι έπειτα περπάτησε για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας (Marc Jacobs, Burberry, Alexander Wang, Coach, Prada, Chanel, Fendi, Moschino, Versace).

You may also like