Η κούπα που αιωρείται…..

Μια μοναδική και έξυπνη κούπα καφέ που σχεδιάστηκε από τον Tigere Chiriga.
Εμπνευσμένη από μια θήκη για μπανάνες, η μια πλευρά της «Floating mug» την κάνει να φαίνεται σαν να αιωρείται στον αέρα.

 
Πώς ήρθε η έμπνευση….

“Τον Δεκέμβριο του 2008, είχα μόλις μετακομίσει στη Βόρεια Καρολίνα από τη Νέα Υόρκη, όταν μου ήρθε η ιδέα μιας «πλωτής κούπας”. Μόλις είχα παντρευτεί και με τη σύζυγό μου πρόσφατα είχαμε μετακομίσει στο “πρώτο” μας σπίτι, μαζί με όλα τα νέα έπιπλα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η μετάβαση ήταν δύσκολη….”

Πρέπει να διευκρινήσω ότι πίνω πάρα πολύ τσάι και η γυναίκα μου είχε βαρεθεί να βλέπει παντού κηλίδες από τις κούπες μου σε όλο το σπίτι…. Λατρεύω τις κούπες από πορσελάνη, οπότε ήταν φυσικό στο design να χρησιμοποιούσα αποκλειστικά πορσελάνη….διατηρώντας παράλληλα το μοναδικό σχεδιασμό. Είναι επίσης ήταν απαραίτητο να είναι λειτουργικό ενώ ευχάριστο στο μάτι. Με αυτό κατά νου, την επόμενη φορά που πήγα να πάρω μία μπανάνα από τη ” θέση” της, μού ήρθε η ιδέα….


Η πραγματοποίηση του Project

“Μετά από μια μεγάλη έρευνα, κατάφερα να συνεργαστώ με έναν κατασκευαστή στην Κίνα για τη δημιουργία της αρχικής πρωτότυπης κούπας, για μένα, την οποία χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. ”

Πηγή: http://www.otherside.gr

You may also like