Η κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke στο Stranger Things

 

Λίγο αφότου προβλήθηκε η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Stranger Things», άρχισαν οι αποκαλύψεις για τον επόμενο κύκλο και δεν άργησαν οι ειδήσεις για τα νέα entriesστο cast. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη της Uma Thurmanκαι του Ethan Hawke, Maya Hawke, θα είναι μία εκ των νέων προσθηκών του showκαι θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που λέγεται Robin.

Το Variety αναφέρει ότι στον εν λόγω χαρακτήρα «έχει βαρεθεί με την καθημερινή της δουλειά. Αναζητά ενθουσιασμό στη ζωή της και παίρνει περισσότερα από αυτά που έχει ζητήσει, όταν ανακαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό στο Hawkins».

H Hawke έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική στα τέλη του Δεκεμβρίου  στη σειρά «LittleWomen» -τηλεοπτική μεταφορά του κλασικού βιβλίου «Little Women» της Louisa May Alcott-στο πλάι της Willa Fitzgerald, της Annes Elwy και της KathrynNewton.

«Ήταν πάντα μία καλλιτέχνης, έγραφε ποιήματα, τραγουδούσε τραγούδια. Δεν ανακάλυψε την υποκριτική πριν την τελευταία τάξη του λυκείου. Είναι μία από τις πιο απίστευτες στιγμές της ζωής μου να τη βλέπω στο «Little Women». Δεν έκανε μία καλή δουλειά, έκανε μία απίστευτη δουλειά. Το να βλέπεις το παιδί σου να ευημερεί, και το να το βλέπεις να ευημερεί σε ένα επάγγελμα για το οποίο έχεις μεγάλο σεβασμό, στο οποίο έχω αφιερώσει τη ζωή μου, ήμουν τόσο περήφανος για εκείνη», είπε ο Hawke στο People.

Περισσότερες πληροφορίες για το ρόλο της Hawke στο Stranger Things μπορεί να μην έχουμε, όμως ανακοινώθηκε η επιστροφή των ανθρώπων που δημιούργησαν τη σειρά, Matt και Ross Duffer, στο ρόλο των executive producers της τρίτης σεζόν.

You may also like