Η λαμπερή PRISCILLA έρχεται στο Badminton, από την Ελευθερία Σπυράκη

1901730_572971236153195_8084838471954786299_nΤι κοινό μπορεί να έχουν ο Γιώργος Καπουντζίδης, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Παναγιώτη Πετράκη;

Μα φυσικά το ότι στις 6 Μαΐου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα πρωταγωνιστήσουν στην παγκοσμίου φήμης επιτυχία PRISCILLA QUEEN OF THE DESERT-THE MUSICAL (ΠΡΙΣΙΛΑ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ) στο θέατρο Badminton. Χορός, τραγούδι, φώτα, λαμπερά κουστούμια αλλά και πολύ gliter, θα δώσουν το “παρών” σε μια παράσταση που έχει σπάσει ταμεία στο εξωτερικό και που αναμένεται να αφήσει άφωνους, κριτικούς και και κοινό.
Η ιστορία θέλει δυο drag queens και μία τρανσέξουαλ να ταξιδεύουν στην αυστραλιανή έρημο με σκοπό να συναντήσουν την κόρη της μιας από αυτές. Παράλληλα παρουσιάζουν το σόου τους, πράγμα που αποδεικνύεται -κατά την διάρκεια του έργου- ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο , πραγματοποιώντας όμως το δικό τους ταξίδι αυτογνωσίας με ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο, που ονόμασαν Priscilla, αναζητώντας την αγάπη και την φιλία,.

Στους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος  και Παναγιώτης Πετράκης. Μαζί τους ο  Παύλος Ορκόπουλος, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Τάνια Τρύπη. Τις αιθέριες ντίβες – τραγουδίστριες ενσαρκώνουν η Demy, η Μελίνα των Vegas και η Shaya καθώς και μια πολυμελής ομάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, χορευτών και μουσικών. Ωστόσο την σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός και την διεύθυνση ορχήστρας ο Αλέξιος Πρίφτης, που έχει και τη μουσική διεύθυνση της παράστασης, ενώ η Χριστίνα Αργύρη είναι υπεύθυνη για τη μουσική διδασκαλία.

Με μια εκθαμβωτική σειρά βραβείων για τα 500 κοστούμια και μια συγκλονιστική ποικιλία χορευτικών, αγαπημένων τραγουδιών όπως τα: It’s Raining Men, What’s Love Got To Do With It, I Will Survive, Hot Stuff, Shake Your Groove Thing, Girls Just Wanna Have Fun, I Love The Nightlife κ.ά., αυτό το πρωτόγονα φρέσκο και διασκεδαστικό μιούζικαλ αποτελεί ένα ταξίδι στην καρδιά της απόλυτης διασκέδασης!

priscilla_03Πρόκειται για μία πολυβραβευμένη παράσταση, με διακρίσεις όπως : 1ο βραβείο Laurence Olivier Σχεδιασμού Κοστουμιών, νικητής  4 βραβείων What’s  On Stage, 1ο βραβείο Helpmann Σχεδιασμού Κοστουμιών , Νικητής 5 βραβείων  Green Room , Νικητής 4 βραβείων DAPA:  Καλύτερου Μιούζικαλ, Σχεδιασμού  Ήχου, Σχεδιασμού Κοστουμιών και Μακιγιάζ, όπως επίσης και 1ο  βραβείο Premio Massimini  Α’ ρόλου.

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε από κοντά το λαμπερό μιούσικαλ ΠΡΙΣΙΛΑ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ δεν έχετε από το να εξασφαλίσετε τα εισιτήρια σας από τα σημεία πώλησης και ένα είναι σίγουρο , θα σας μαγέψει.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ελευθερία Σπυράκη, πατήστε εδώ 

You may also like