Η Μελίνα Ασλανίδου στο Bungalow White

Στις 6 και 20 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και για τις δύο ημερομηνίες, η Μελίνα Ασλανίδου θα υποδεχτεί το κοινό της Θεσσαλονίκης στο Bungalow White (δίπλα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο) για δύο μαγευτικές μουσικές εμφανίσεις. Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και πολλά άλλα από την ελληνική σκηνή.

Κομμάτια που όλοι αγαπήσαμε και που σίγουρα κάποια στιγμή (σιγο)τραγουδήσαμε, θα γεμίσουν το χώρο κι η βόλτα για το ποτό θα πάρει μία ακόμη πιο ευχάριστη και μελωδική τροπή. Επίσης, το πρόγραμμα αναμένεται να είναι εμπλουτισμένο με ροκ διασκευές και κομμάτια από την ισπανική μουσική, ενώ όπως και στην Αθήνα, θα τιμηθούν και δύο αξέχαστες προσωπικότητες του ελληνικού πενταγράμμου, ο Νίκος Παπάζογλου κι ο Μανόλης Ρασούλης.

Μαζί της θα είναι ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης (κιθάρα και φωνή), ο Ανδρέας Καραντίνης στο μπουζούκι κι ο Ανδρέας Σίκκης (πνευστά, κρουστά και τραγούδι).

Προσωπικά… «ναι θα πω» στη μοναδική χροιά της Μελίνας Ασλανίδου και θα φωνάξω και «συνθήματα» για να την κρατήσω επάνω στη σκηνή όσο περισσότερο γίνεται!
Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 2310-842232 .

You may also like