Η μόδα μέσα από τη ματιά της Ανδριάνας Σακκά (6/11)

romeo-burberryΧριστούγεννα με τους Μπέκαμ

«Από το Λονδίνο με αγάπη» είναι ο τίτλος της νέας χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της Burberry και ο σταρ της δεν είναι άλλος από τον μικρό Romeo Beckham. O 12χρονος μας παρουσιάζει τα χορευτικά του ταλέντα με μια εντυπωσιακή χορογραφία φορώντας πάντα την κλασική καμπαρντίνα της Burberry και κρατώντας τα απαραίτητα καρό αξεσουάρ. Ο πιτσιρικάς προσφέρει σε ένα ζευγάρι ένα συμβολικό δώρο αγάπης και μετά περιπλανιέται χαρούμενος στην βρετανική πρωτεύουσα υπό τους ήχους του The Way That I Live.  To clip παρουσιάστηκε στις 3 Νοεμβρίου από τον Christopher Bailey, καλλιτεχνικό διευθυντή και CEO της Burberry και βέβαια ο μικρός πρωταγωνιστής εμφανίστηκε στην πρεμιέρα με τους γονείς τους, όλοι με total Burberry look – μισές δουλειές θα κάνουμε;

cara_delevingne_2014_getty_images_458253060_jason_merritt__1__article_zoomΗ Cara τα έβαψε μαύρα

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του διάσημου μοντέλου με σκούρο χρώμα μαλλιών που κατέπληξε τους πάντες έγινε στο Gala LACMA Art+ Film στο Los Angeles. To σκούρο καστανό look ολοκλήρωσε με μαύρη Gucci τουαλέτα και ρομαντική πλεξούδα και μυστηριώδες smokey eye make-up. Άραγε βαρέθηκε τα ξανθά μαλλιά ή ετοιμάζεται για κάποιο νέο ρόλο στον κινηματογράφο; Βαθυστόχαστα τα σημερινά ερωτήματα, αλλά έχουμε την υπομονή να περιμένουμε μέχρι να διαλευκανθούν.

 

 

emma_watson_2014_filmmagic_getty_images_458149112_michael_tran__1__article_zoomΒρετανίδα Ηθοποιός της Χρονιάς

Τον τίτλο και το βραβείο κέρδισε η νεαρή Emma Watson στα βραβεία BAFTA L.A., η οποία θεωρείται και ένα fashion icon στην Βρετανία. Τον τίτλο της υπερασπίστηκε με Balenciaga επιλογές στην εμφάνιση της βραδιάς και ένα 90’s look που φωτογραφήθηκε με ζέση. Τα βραβεία παρουσίασε η Burberry και η Emma Watson δήλωσε σχετικά: «Σημαίνει πολλά για μένα αυτή η βράβευση, γιατί η Burberry μου προσέφερε το πρώτο μου συμβόλαιο μόντελινγκ και υποστήριξε έτσι ολόκληρη την καριέρα μου. Στην βρετανική κινηματογραφική βιομηχανία εργάζομαι από τα εννιά μου, γι’ αυτό και αυτό το βραβείο είναι πραγματικά υπέροχο!».

 

 

Der-neue-Bildband-ueber-Loulou-de-la-Falaise-2-rotationTeaserV2-38205541-356764Darling Loulou

H Louise Vava Lucia Henriette Le Bailly με το εντυπωσιακό όνομα και την ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση γεννήθηκε το 1948 στην Αγγλία, ως κόρη ενός γάλλου ευγενούς και ενός μοντέλου από την Ιρλανδία. Γρήγορα άνοιξε τα φτερά της για να πετάξει σε όλες τις μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου για να καταλήξει στο Παρίσι. Εκεί εργάστηκε ως μοντέλο και συντάκτρια μόδας μέχρι που ο Yves Saint Laurent την προσέλαβε το 1972 ως σχεδιάστρια αξεσουάρ και ως.. μούσα του! Διάσημη για το υπέροχο γούστο της, την φλογερή προσωπικότητα και την αγάπη της για την ζωή αλλά και για την φιλία της με τον μεγάλο μόδιστρο θεωρείται πρότυπο στιλ μέχρι και σήμερα.

Στο νέο βιβλίο με τις 400 φωτογραφίες της Loulou de la Falaise από μαέστρους του φακού όπως ο Helmut Newton και ο Richard Avedon το ταμπεραμέντο και η άψογη αισθητική της ξεπηδούν από κάθε σελίδα. Ένα εξαιρετικό coffee table book για τους λάτρεις του είδους!

You may also like