Η μόδα μέσα από τη ματιά της Ανδριάνας Σακκά (26/11)

01-pharrell_williams___cara_delevingne_-_reincarnation_by_karl_lagerfeld_-_picture_karl_lagerfeld_hdhoch_article_gallery_portraitΈνα διάσημο ντουέτο για την Chanel

H Cara Delevingne και ο Pharell (σας αρέσει που βάλαμε πρώτη την Cara;) ενώνουν τις φωνητικές τους χορδές για ένα ντουέτο που σκοπό έχει να μας βάλει σε κλίμα εποχής, ανάλογο με εκείνο που θα επικρατεί στο σόου Metiers d’ Art του οίκου Chanel που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Salzburg της Αυστρίας. Η brilliant idea ανήκει στον Karl Lagerfeld που φαίνεται να μην χορταίνει το νεαρό μοντέλο από τη Βρετανία. Έντυσε λοιπόν τους δύο πρωταγωνιστές σε στιλ «Σταχτοπούτα meets Prince Charming» και μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, την επίσημη ημέρα της πρεμιέρας του φιλμ και του σώου… μπορείτε να απολαύσετε το teaser με τίτλο «Reincarnation» παρακάτω!

dreamgirl-2_article_gallery_portraitΚοστούμια για Αγγέλους

Οι ετοιμασίες για το πιο hot fashion show κάθε μα κάθε χρονιάς έχουν ξεκινήσει! Φυσικά αναφερόμαστε στο σόου της Victoria’s Secret, του οποίου τα πρώτα σχέδια κοστουμιών έχουν ήδη διαρρεύσει και είναι πιο ονειρικά από ποτέ! Τα μοντέλα Adriana Lima και Alessandra Ambrosio θα φορέσουν δύο εξωτικές δημιουργίες σε χρώμα μπλε και κόκκινο, στολισμένες με ζαφείρια, ρουμπίνια και διαμάντια σε δύο Fantasy Bras που φαντάζουν πιο περιζήτητα από ποτέ. Τα θέματα των κοστουμιών φαντασμαγορικά: «Χρυσός Άγγελος», «Εξωτική Ταξιδεύτρια» , «Παραμύθι», «Dream Girl» ονομάζονται κάποια από τα creations που θα μας παρουσιάσουν οι Άγγελοι στις 2 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο, ειδικά για φέτος και μόνο στην Ευρώπη μια που το Label γιορτάζει τα εικοστά του γενέθλια. Καλεσμένη τραγουδίστρια και φέτος η Taylor Swift.

Τα πιο πολύτιμα fashion brands του κόσμου είναι…

…μα και βέβαια η Louis Vuitton και η H&M! H αποθέωση του luxury από τη μία, η ενσάρκωση του προσιτού στιλ από την άλλη βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας με τα fashion brands που έχουν την μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως. Σύμφωνα με το Forbes η αξία του πρώτου γαλλικού οίκου μόδας ανέρχεται σε 100 δισεκατομμύρια ευρώ (wow!) Στην θέση Νο31, η αγαπημένη H&M με συνολική αξία 13,5 δισεκατομμυρίων ευρώ (καθόλου άσχημα!).

lady_dior_cotillard_mondino_073_cmjn_fd_article_gallery_portraitΗ πιο chic καμπάνια της σαιζόν είναι εδώ

…και δεν είναι άλλη από την νέα καμπάνια της Dior με πρωταγωνίστρια για άλλη μία φορά την αισθαντική Marion Cotillard. Νυχτερινές περιπλανήσεις, φώτα που τρεμοπαίζουν, και η καμπάνια για την συλλογή Cruise Collection 2015 από τον φακό του Craig McDean είναι γεγονός! Enjoy:

You may also like