Η μόδα μέσα από τη ματιά της Ανδριάνας Σακκά (13/01)

Χρυσές Σφαίρες: Τα βραβεία της μόδας

Η βροχή που έπεφτε κατά τις τέσσερις ώρες του gala των Χρυσών Σφαιρών στο Los Angeles δεν μείωσε ούτε στο ελάχιστο το glamour feeling της βραδιάς. Η απαστράπτουσα μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, Julianne Moore, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, όχι μόνο με την ερμηνεία που της χάρισε το βραβείο, αλλά και με την λαμπερή Givenchy Couture δημιουργία που επέλεξε. Μας θάμπωσαν ακόμη η Reese Witherspoon με Calvin Klein Collection, η Dakota Fanning με Chanel Couture και η Diane Kruger που ως trendsetter γνωστή και καλή επέλεξε την άγνωστη στο αμερικάνικο κοινό Emilia Wickstead.

juliannemoore reese amal

 

Αλλά και η σύζυγος Clooney δεν πήγε πίσω: κοσμήματα Harry Winston, τουαλέτα Dior και συνοδός της ο νικητής του τιμητικού βραβείου Cecil B. Mille. To make-up της επιμελήθηκε η Charlotte Tilbury. Όχι ότι θα την καπαρώσετε για την επόμενη βάφτιση, αλλά λέμε τώρα.

Instagram Best

Το κοινωνικό μέσο γέμισε με ενδιαφέρουσες φωτογραφίες αυτές τις ημέρες! Χαρείτε εδώ την Gwynie μαζί με τον Johnny Depp, συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Mortdecai, την Cara Delevingne να “μοστράρει” παρέα με την φίλη της Toni Garn το νέο της ενδιαφέρον (χμμμ) κούρεμα, και τους τετράποδους φίλους του μοντέλου Rosie Huntington Whiteley να παίρνουν έναν υπνάκο!

gwynethpaltrow cara

Να το πάρεις το αγόρι

Η πιο διάσημη και εκ πεποιθήσεως εργένισσα του Hollywood, Cameron Diaz, ντύθηκε επιτέλους στα λευκά! Την Δευτέρα στις 5 Ιανουαρίου του 2015, η σταρ και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Good Charlotte, Benji Madden, είπαν το ναι ο ένας στον άλλον σε μια μικρή τελετή για συγγενείς και λίγους φίλους στο σπίτι τους στο LA. Όταν ερωτήθηκε πρόσφατα για τη σχέση της η ηθοποιός δήλωσε ότι «το timing είναι τα πάντα, πρέπει να βρίσκεσαι στο ίδιο σημείο με τον άλλον στη ζωή». Βίον ανθόσπαρτον, λοιπόν!

cameron-diaz-benji-madden-reportedly-getting-married- heart

Καμπάνιες για κους – κους

Στα δύο άκρα σας πάμε σήμερα, μια που οι πιο πολυσυζητημένες καμπάνιες των ημερών αναφέρονται και σε δύο ακραίες περιπτώσεις: από τη μία ο Δον Ζουάν των εφηβικών καρδιών Justin Bieber φωτογραφίζεται προκλητικά για τον Calvin Klein, από την άλλη ο οίκος Celine αναθέτει στην 80χρονη συγγραφέα Joan Didion τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια του για την άνοιξη του 2015. Απ’ όλα έχει ο μπαξές της μόδας!

celine-joan-didion-spring-2015-justin calvin klein

 

You may also like