Η μόδα μέσα από τη ματιά της Ανδριάνας Σακκά (02/02)

Αυτές τις μέρες νέα βαρυσήμαντα δεν υπάρχουν… άγγελοι, πάρτι, μουσικές και σαμπάνια είναι το θέμα των σημερινών Fashion News!

 

karliekloss459839822_10_article_zoomΟι άγγελοι και οι προτεραιότητες  

Δύο από τους διασημότερους Αγγέλους της Victoria’s Secret, η Karlie Kloss και η Doutzen Kroess αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το πασίγνωστο brand εσωρούχων, συνώνυμο της τελειότητας του γυναικείου σώματος, η καθεμία για διαφορετικούς λόγους. Η πανύψηλη Karlie αποφάσισε να ακολουθήσει σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης , ΝΥU. Το ίδιο ισχύει και για την Doutzen Kroes, η οποία ζύγισε τις προτάσεις που είχε και αποφάσισε να πει το ναι σε μια εξαιρετικά κερδοφόρα προσφορά στην Ευρώπη.  Περισσεύουν λοιπόν δύο «αγγελικές» θέσεις … κορίτσια, σπεύσατε με selfies και βιογραφικά!

 

cara_delevingne_rosie_hungtington-whiteley_2015_getty_images_464404786_david_m_benett__2__article_zoomΤα Brit Awards και η μόδα

Μπορεί αυτό που συζητήθηκε περισσότερο στα φετινά Brit Awards να ήταν η θεαματική πτώση της Madonna αλλά το fashion crowd που βρέθηκε καλεσμένο στην εκδήλωση είχε άλλους καημούς: ποια φόρεσε καλύτερα ποιο φόρεμα ποιου σχεδιαστή; Μετά την ολοκλήρωση των βραβείων στο λονδρέζικο κλαμπ Ο2 διοργανώθηκε ένα σούπερ πάρτι στο οποίο έλαμψαν πολλά μοντέλα, όπως η Rosie Huntington-Whiteley με μία μεταλλιζέ δημιουργία του Antonio Berardi και η πανταχού παρούσα Cara Delevingne που επέλεξε ανδρόγυνο blazer. Μαζί τους και η Karlie Kloss, Taylor Swift και η Kim Kardashian και οι συνοδοί τους Sam Smith και Kanye West.

To έτερο λαμπερό event των ημερών ήταν η πρόσκληση που απηύθυνε η Natalia Vodianova σε όσους πιστούς fashion lovers ήθελαν να γιορτάσουν μαζί της στο πρώτο Fabulous Fund Fair. Μετά το τέλος της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου οι rich and famous έβαλαν το χέρι στην τσέπη για τους σκοπούς του ιδρύματος της όμορφης Ρωσίδας «Naked Heart Foundation» που υποστηρίζει άπορες οικογένειες στην Ρωσία. Και εδώ τα party girls Karlie Kloss (μαζί με τα μπισκότα της), Taylor Swift, Cara και Elie Goudling φρόντισαν για υπέροχες πόζες και φωτογραφίες.

dmb-naked_heart_foundation_party002_article_gallery_portrait 2333

Η Jennifer και ο Dior

Η Jennifer Lawrence αποτελεί πρόσωπο του οίκου Dior από το 2013 και πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε και η νέα καμπάνια του οίκου στην οποία η 24χρονη ηθοποιός μας σύστησε τις νέες τσάντες Be Dior της ανοιξιάτικης συλλογής του 2015 με φωτογράφο τον Paolo Roversi. «Ξετρελάθηκα με τα σχέδια, είναι απίστευτα cool, χαλαρά και παιχνιδιάρικα», δήλωσε η Jennifer. Και τι περιέχει η δική της Dior; Ένα πορτοφόλι, κινητό, κλειδιά, μολύβι χειλιών και άρωμα!

jennifer_lawrence_quer_v650x433

H Scarlett και η μουσική

Το μουσικό της ταλέντο η Scarlett Johansson το έχει δείξει ήδη από το 2008 και το 2009 κυκλοφορώντας τα δύο σόλο άλμπουμ της, «Anywhere I lay my head» και «Break Up». Τώρα η νεαρή ηθοποιός που πρόσφατα έγινε μαμά επιστρέφει ανανεωμένη ως τραγουδίστρια του girl band που συγκρότησε με το όνομα The Singles. To στιλ του γκρουπ; Ποπ της δεκαετίας του ’80, δήλωσε η Scarlett στο περιοδικό Rolling Stone με επιρροές των Grimes, The Bangles και The Go-Gos. «Στόχος μου είναι να ακουγόμαστε όπως αυτές οι μπάντες, πολύ ποπ αλλά και λίγο ειρωνικά με dance μουσική που γράφτηκε και δημιουργήθηκε από γυναίκες». Και φεμινίστρια και αοιδός η Scarlett! Μία πρώτη γεύση του άλμπουμ μπορείτε να πάρετε από το single «Candy» που μόλις κυκλοφόρησε:

https://www.youtube.com/watch?v=zes_ZPnSzyg

You may also like