Η μόδα μέσα από τη ματιά της Ανδριάνας Σακκά (30/04)

schaufenster470694362_master_v650x433The Iconoclasts by Prada: ιδέες που εκπλήσσουν

Στην Νέα Υόρκη γιόρτασε την έναρξη του project “The Iconoclasts” με μία εγκατάσταση των σχεδιαστών κοστουμιών Michael Wilkinson & Tim Martin. Ακολούθησε την αποκάλυψη των προσωρινών «οραμάτων» της Arianne Phillips στο κατάστημα του Λονδίνου, προτού μπορέσει κανείς να θαυμάσει στα πλαίσια της Παρισινής Εβδομάδας Μόδας την εγκατάσταση της Milena Canonero στη γαλλική μπουτίκ.

Πλέον τα έργα των διάσημων σχεδιαστών παρουσιάζονται σε μια κοινή έκθεση στο μακρινό Πεκίνο. Το δίδυμο Michael Wilkinson και Tim Martin, που έδειξε για πρώτη φορά το έργο του στη Νέα Υόρκη σε επιλεγμένους καλεσμένους όπως η ηθοποιός Hailee Steinfeld, χαίρεται ιδιαίτερα για το event στην Κίνα: «Το έργο The Iconoclasts σήμαινε ένα παιχνίδι με το αναπάντεχο, τις αντιθέσεις καθώς και τα λεπτότερα και εντυπωσιακά υφάσματα. Το ότι μπορέσαμε να βρεθούμε στο Πεκίνο, σε ένα τόσο πλούσιο πολιτισμικά μέρος, συμπληρώνει αυτό τον θησαυρό εμπειριών. Με το βλέμμα στραμμένο στο έργο του σχεδιασμού το project „The Iconoclasts“ αντανακλά την συνεργασία των δημιουργών και την επεξεργασία ιδεών σε ένα μεγαλόπρεπο σύνολο. Είναι συναρπαστικό να βλέπει κανείς πως οι κόσμοι των καλλιτεχνών διαφέρουν μεταξύ τους: εκφραστικοί, υπερρεαλιστικοί και κρυφοί κόσμοι που ωστόσο προέρχονται από την ίδια πηγή».

rs_600x600-130822155129-600.Gisele2.jl.082213No more catwalk για την Ζιζέλ

Μετά από εβδομάδες εικασιών η Ζιζέλ εξέφρασε πράγματι από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram την ευγνωμοσύνη της, δηλώνοντας παράλληλα ότι το σόου της Colcci-Show που θα λάμβανε χώρα στην Εβδομάδα Μόδας του São Paulo θα ήταν το τελευταίο της. «Είμαι ευγνώμων που στην ηλικία των 14 είχα την ευκαιρία να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι. Σήμερα, 20 χρόνια αργότερα, είναι πραγματικό προνόμιο να περπατήσω στο τελευταίο μου σόου εξακολουθώντας να παραμένω δραστήρια σε άλλους τομείς του κλάδου».

Στα μέσα Μαρτίου το βραζιλιάνικο fashion portal Moda Estadao είχε αναφέρει ήδη μια σχετική δήλωση του μοντέλου, αλλά εκπρόσωπος του πρακτορείου είχε διορθώσει αυτή την αναφορά μετά από επερώτηση του “Women’s Wear Daily”: Οι πληροφορίες δεν ήταν σωστές, η Ζιζέλ όμως δεν είχε κάνει η ίδια κάποιο σχόλιο. «Στην πραγματικότητα έχουμε ακόμη ισχυρή σχέση με κάποιες μάρκες που θα εξακολουθήσουμε να φροντίζουμε», είχε δηλώσει ο εκπρόσωπός της. «Μπορεί πράγματι η Ζιζέλ να μην είναι παρούσα σε 17 σόου και στις τρεις πόλεις», για παύση ωστόσο δεν μπορούμε να μιλήσουμε, τονίζει. 20 χρόνια περίπου μετά το ντεμπούτο της η νεαρή μητέρα αποφάσισε πια να βάλει άλλες προτεραιότητες. Στο παρελθόν είχε αφήσει αυτή την επιθυμία της να φανεί κάνοντας επιλεγμένες μόνο εμφανίσεις για τους οίκους Chanel, Givenchy και Balenciaga.

Ξέρουν οι fashion bloggers από beauty blogging; Προφανώςόχι!

Η διάσημη για το χιούμορ της Man Repeller το γυρνάει στο Beauty, άρα ετοιμαστείτε για γέλια! Ακολουθώντας φυσικά το δικό της μοναδικό στιλ η Leandra Medine δημιούργησε ένα μικρό beauty tutorial στο Youtube και όποιος την παρακολουθεί σίγουρα δεν περίμενε τίποτα το φυσιολογικό, όπως συμβουλές για σωστό eyeliner. Για την ακρίβεια, συνήθως η Leandra Medine δεν φοράει καθόλου μακιγιάζ. Για την NARS όμως τόλμησε το μεγάλο βήμα και παρουσίασε το ρουζ Dual Intensity Blush. Με μπόλικη ειρωνεία και αρκετούς γκεστ σταρ η blogger στρώνεται κεφάτη στη δουλειά. Σκηνοθέτης το σκυλάκι Toast, αυτό δεν τα λέει όλα; Όλα πάνε καλά; Φυσικά και όχι: Η μάσκαρα μουντζουρώνει τα πάντα, η σκιά της θυμίζει τουλάχιστον David Bowie (στα έξαλλα χρόνια) και ένας μίνι νευρικός κλονισμός ίσα που αποφεύγεται. Δείτε και μόνες σας!

You may also like