Η μόδα μέσα από τη ματιά της Ανδριάνας Σακκά (9/10)

jg_by_patrick_demarchelier_article_zoomJohn Galliano: Η επιστροφή

Το enfant terrible της μόδας είναι και πάλι εδώ, ετοιμαστείτε για νέες προκλήσεις, ανατροπές και ιδέες. Ο John Galliano κάθεται πλέον επισήμως στο τιμόνι του οίκου Martin Margiela, ως creative director, ενώ ο πρόεδρος του ομίλου OTB, Renzo Rosso, κάνει τις πρώτες ενθουσιώδεις δηλώσεις: Ο Galliano αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όλων των εποχών. Χαίρομαι για την επιστροφή του και πιστεύω ότι θα δημιουργήσει ένα όνειρο, όπως μόνο αυτός μπορεί». ΟΤΒ σημαίνει Only the Brave, και πράγματι αποτελεί θαρραλέα κίνηση του Rosso αυτή η επιλογή. Βέβαια ο καιρός από τις επίμαχες ρατσιστικές δηλώσεις που κόστισαν στον Galliano την θέση του στον Dior έχει περάσει, και ο ίδιος προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει μετανοημένος. Ξυρίστηκε, έβαλε κοστούμι, ροζ μαντιλάκι, έπιασε πίσω τα μαλλιά, βούτηξε και ένα σκυλάκι καναπέ στην αγκαλιά σαν αξεσουάρ και με προφίλ Lagerfeld βάλθηκε να μας πείσει ότι φρονίμεψε. Dear John, ωραίο το παραμύθι, αλλά εμείς δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με όλα τα παραπάνω, άρα μάλλον τζάμπα πλήρωσες τον image maker.  Κάνε εσύ τα μαγικά σου στο ατελιέ και όλα καλά θα πάνε. Φιλική συμβουλή; Μείνε μόνο μακριά από το αλκοόλ, δεν είναι καιρός να χάνουμε Και αυτή τη δουλειά…

Faces to remember

Οι Εβδομάδες Μόδας ανέδειξαν και πάλι τις αναδυόμενες σταρ του modelling και εμείς θέλουμε να είσαστε πάντα τρεις κινήσεις (τουλάχιστον) μπροστά, οπότε μελετήστε τα παρακάτω πρόσωπα. Σύντομα θα τις δούμε στις μεγαλύτερες καμπάνιες!

Olympia Campbell

Olympia Campbell

Olympia Campbell: Η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση και τώρα, μετά την μεγαλύτερη σε ηλικία Edie, ντεμπούτο στην πασαρέλα της Burberry Prorsum έκανε λίγους μήνες πριν και η 18χρονη αδερφή της Olympia. Αυτή τη σαιζόν ο οίκος Fendi την είχε κλείσει αποκλειστικά για το Μιλάνο, ενώ μαζί με την αδερφή της θα φιγουράρουν στην χειμερινή καμπάνια 2014/15 του οίκου Lanvin. Not bad!

Leila Nda:  Μεγάλα καστανά μάτια, ύψος 1,80, ετών 23, μεγαλωμένη στο Βέλγιο με καταγωγή από το Μπουρουντί. Ενδιαφέρον το μείγμα της Leila, η οποία μιλάει έξι γλώσσες και έχει περπατήσει ήδη σε 42 σόου μόνο σε μία σαιζόν. Watch out for her!

Harleth Kuusik: H 17χρονη Εσθονή με τα πλατινέ μαλλιά και τις φακίδες μπορεί να θεωρείται ακόμη αρχάρια, έχει περπατήσει όμως ήδη σε 51 (!) shows μέσα σε αυτή τη σαιζόν και αποτελεί ήδη το επόμενο πρόσωπο των Proenza Schouler και Valentino. Όχι άσχημα!

Ella Richards: Άλλη μια οικογενειακή υπόθεση με την μόδα να αγκαλιάζει την 18χρονη εγγονή του Keith Richards. Με το καλώς ορίσατε έκλεισε ήδη μια καμπάνια για τον Tom Ford και τα μεγαλύτερα shows. Τρέμε Kendall Jenner!

Philippa Hemphrey: Την είσοδό της στο μόντελινγκ οφείλει πριν από 3 χρόνια η 17χρονη στην Carole White, η οποία μετά την ανακάλυψη της Naomi, της Cindy και της Claudia θεωρείται κάτι σαν master του είδους. Αποτέλεσμα: μια καμπάνια J.W. Anderson και το μέλλον είναι δικό της!

sex-and-the-city-vogue-14-22jul14-rex_bΤα μάθατε;

Οι φήμες οργιάζουν, είναι αλήθεια ότι μία ακόμη ταινία Sex and the City βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας; Τίποτα δεν είναι σίγουρα ακόμη, αλλά ένας μικροδιάλογος στο Twitter αναζωπύρωσε τις ελπίδες των fans.

«@SJP Miss YOU XOXOXO!» τουίταρε η «Σάρλοτ» την Παρασκευή, ανεβάζοντας παράλληλα φωτογραφία των δυο τους στην πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας. Η «Κάρι» έσπευσε να απαντήσει με το αινιγματικό «@KristinDavis Me too you! Heard the news?x»

Μέχρι και η Jennifer Hudson μπήκε στο παιχνίδι δηλώνοντας ότι πράγματι έχει κάνει μια σχετική συζήτηση και ότι ναι, υπάρχει πιθανότητα να δούμε και το Sex and the City 3.

Τώρα η αλήθεια είναι ότι μάλλον ανυπομονούμε περισσότερο για να δούμε τα ρούχα, παρά τις πρωταγωνίστριες, μια που πραγματικά δεν υπάρχουν και πολλά να μας εκπλήξουν πια. Τι απομένει να συμβεί; Μια εγκυμοσύνη της Κάρι; Ένας γάμος για την Σαμάνθα; Αφήστε τα αυτά και δείξτε μας πώς συνδυάσατε τα νέα Manolos!

 

You may also like