Η μόδα μέσα από τη ματιά της Ανδριάνας Σακκά (14/10)

instagram_opelofficial_choupette__1__article_zoomStar Pet
O Karl Lagerfeld ανέλαβε φέτος να φωτογραφήσει το ημερολόγιο του Opel Corsa για το 2015, μέχρι εδώ καλά. Αυτό που ίσως εξέπληξε τους ανθρώπους της Opel ήταν η επιλογή του μοντέλου. Δεν ήταν η Karlie Kloss, δεν ήταν η Joan Smalls, αλλά το αγαπημένο κατοικίδιο του σχεδιαστή, η γατούλα Choupette. Όχι σε ένα, όχι σε δύο, αλλά σε δώδεκα παρακαλώ φωτογραφίες φιγουράρει η μικρή θρονιασμένη μέσα στην Πέμπτη γενιά του Opel Corsa με ύφος βασίλισσας – τουλάχιστον.

«Η συνταγή του σούπερ μόντελ μέσα στο αυτοκίνητο έχει αρχίσει να γίνεται βαρετή», εξηγεί η Tina Müller, διευθύντρια μάρκετινγκ της εταιρείας. «Το Corsa πλαισιώθηκε τα τελευταία 32 Jahren ήδη από πολυάριθμα μοντέλα, φυσική εξέλιξη λοιπόν ήταν η …Choupette!”. Πώς τα πήγε η λευκή beauty queen; Ο μπαμπάς της δηλώνει περήφανος: «Η Choupette τα πήγε περίφημα», δηλώνει ο Κarl Lagerfeld «σαν αληθινή σταρ, δεν κουράστηκε στιγμή. Μετά βέβαια κοιμήθηκε δώδεκα ώρες συνεχόμενες». Να υποθέσουμε ότι της παραγγείλατε σολομό και μασάζ μετά;

elle-00-gisele-O1U9xc-lgnGisele Loves Chanel
Ας ξεχάσουμε για λίγο τα νιαουρίσματα, γιατί η πιο πολυαναμενόμενη καμπάνια της σαιζόν είναι άλλη: Η Gisele Bundchen φωτογραφίζεται για τον οίκο Chanel σε μια συνεργασία που σίγουρα θα συζητηθεί, μια που περιλαμβάνει ένα από τα διασημότερα μοντέλα της εποχής, το αγαπημένο της άθλημα, το σερφ, και ένα άρωμα – σύμβολο όπως το θρυλικό Νο5. Απολαύστε παρακάτω το teaser μέχρι να χαρούμε το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα!

Tony-Ward-2Tony Ward: Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση
Πρόκειται για ένα από τα πιο περιζήτητα αντρικά μοντέλα της εποχής μας. Είτε φιγουράρει σε καταλόγους της H&M, είτε σε glossy καμπάνιες των Dolce & Gabbana, αξίζει την προσοχή μας γιατί ο κόσμος της μόδας του έχει δώσει το ασυνήθιστο παρατσούκλι του πιο «cool και άνετου μοντέλου» που έχει γνωρίσει.
Τι πρέπει να ξέρετε γι’ αυτόν:
• Ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά δεν ήταν ο μόνος που το ήθελε στο LA.
• Για να κερδίσει χρήματα πόζαρε μόνο με τους κάλτσες του σε gay περιοδικά.
• Ο Herb Ritts τον φωτογράφισε πολλές φορές – αλλά χωρίς πρόσωπο. Για να καταλάβετε στον Ward ανήκει το σώμα που βλέπατε στις συσκευασίες από τα μποξεράκια Calvin Klein. Ναι, νομίζω ότι κάτι θυμηθήκατε.
• Για να φρεσκάρουμε ακόμη περισσότερο τη μνήμη σας: Στο video clip του τραγουδιού Cherish της Madonna δεν πρωταγωνιστούσε ένας άντρας-γοργόνος; Ε, ιδού ο mermaid man! Και επειδή φυσικά της Madge δεν της ξεφεύγουν αυτά, τον έβαλε και στο video clip του Justify my Love ένα χρόνο αργότερα – και στη λίστα των εραστών της. «Ήμουν κάτι σαν Barbie γι’ αυτήν», δήλωσε αργότερα ο Tony.


• Ακολούθησαν clip του George Michael, διαφημίσεις για το Bacardi, λίγη ηθοποιία, λίγο τέχνη, λίγο design επίπλων, και… κανένα μερεμέτι σε κλαμπ του LA, γιατί ως γνωστόν το γιαπί, το μυστρί και τη συνέχεια την ξέρετε.
• Μια φορά, κυνηγώντας το όνειρο της σκηνοθεσίας, έχτισε για μια ταινία μικρού μήκους τεράστια σκηνικά, προσέλαβε εκατοντάδες κομπάρσους, αλλά το φιλμ δεν τελείωσε ποτέ.
• Έχει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμου και ένα παιδί από τον δεύτερο. Σήμερα ζει στο Λονδίνο και τριάντα σχεδόν χρόνια μετά το ξεκίνημά του εξακολουθεί να εμπνέει.
Εσείς; Εμπνευστήκατε;

You may also like