Η Νάνσυ Μαλλέρου ξέρει πώς και το 2017… ‘Καλύτερα γίνεται”

H «γκουρού της ευτυχίας», Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου παρουσίασε το ημερολόγιο θετικής σκέψης που δημιούργησε για το 2017 στα γραφεία της Life Clinic Group, με προλογίστρια την Κατερίνα Γκαγκάκη.

Σε μια ακρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και ανάμεσα σε λαμπερούς καλεσμένους η «γκουρού της ευτυχίας», όπως έχει χαρακτηριστεί από τα Media, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, παρουσίασε το ημερολόγιο θετικής σκέψης που δημιουργεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Στα γραφεία της Life Clinic Group, που έχει ιδρύσει εδώ και ένα χρόνο στο Νέο Ψυχικό με σκοπό να αλλάξει τη ζωή και τη σκέψη όσων περισσότερων συνανθρώπων μας, η κορυφαία Life, Business & Executive Coach στην Ελλάδα μαζί με την Κατερίνα Γκαγκάγκη η οποία και προλόγισε το ημερολόγιο, μας είπανε με απλό και σίγουρο τρόπο ότι Καλύτερα Γίνεται και το 2017!

Το «παρών» έδωσαν πολλές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και όχι μόνο χώρο όπως: Ο Κωστής Φραγκούλης, ιδρυτής τoυ Ομίλου Franman, Ο Βασίλης Κερτσικωφ και Γιάννης Ζηλάκος, η Ελεάνα Παπαχαραλάμπους της Orthobiotiki, Λητώ Καρακωστάνογλου σχεδιάστρια κοσμημάτων, Μαρία Παπαθανασίου, Αντώνης Κρασσάς ιδιοκτήτης των Era Nuts με τη σύζυγό του Ντόζια Κουρούπη, ο Αντώνης Βορδώνης του Poseidonion Grand Hotel Spetses, Μαριλύν Κάτσαρη, Λάρα Σταφυλοπάτη, Βασίλης Ανδρεουλάκης, Ονίκ Παλατζιάν και Νένα Κεβορκιάν, οι πλαστικοί χειρουργοί Δ. Δρακωτός, η υπεύθυνη μάρκετινγκ της Zeus & Dione Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, Ίων Τσάκωνας, Ο κος yatzer- Κώστας Βογιατζής-, η ψυχολόγος Τζίνα Θανοπούλου, Τίνα Φέτση, Ελεάνα Καραγεωργίου από Karageorgiou Interiors.

You may also like