Η νέα έξυπνη κάμερα της Amazon θα βαθμολογεί τα ρούχα που φοράμε!

Όχι δεν είναι ψέμα, ούτε κάποια παραπληροφόρηση, είναι απλά τα όνειρά μας που γίνονται πραγματικότητα, γι’ αυτό και προτείνουμε να κάθεστε για τα νέα που θα ακολουθήσουν.

Στα τέλη του Απριλίου, η Amazon μας χάρισε τα καλύτερα τεχνολογικά νέα που, ειδικά οι γυναίκες, δεν μπορούμε με τίποτα να ξεπεράσουμε. Η εταιρεία λανσάρει ένα gadgetπου πάντα ευχόμασταν να υπήρχε και που υπόσχεται να μας γλιτώσει από πολλές ώρες προβληματισμού μπροστά στον καθρέφτη, το «Echo Look».

To Echo Look είναι ουσιαστικά μια κάμερα που λειτουργεί σαν βοηθός styling, βοηθώντας να καταγράψουμε τα look μας, τα οποία και βαθμολογεί με βάση μία «μηχανή που μαθαίνει αλγορίθμους με τη βοήθεια των fashionspecialist». Αυτό που εμείς έχουμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε τους συνδυασμούς με τα ρούχα που θέλουμε να φορέσουμε και να σταθούμε μπροστά στην κάμερα. Εκείνη μετά θα αποφανθεί για την ορθότητα των επιλογών μας.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα, μέσω του Style Check, να συγκρίνουμε δύο look, για τα οποία δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιο μας αρέσει περισσότερο, και να λάβουμε τη βαθμολογία που θα μας υποδείξει το καλύτερο από τα δύο. Η συσκευή είναι, μάλιστα, εξοπλισμένη με built-in Led φως, μικρόφωνο και μία βάση που μπορεί να τοποθετηθεί είτε επιτραπέζια είτε στον τοίχο ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Συνεχίζοντας τις ιδιαίτερες παροχές της συσκευής, στο Echo Look μπορούμε να έχουμε τη βοήθεια της personal assistant που έχει δημιουργήσει η Amazon, με το όνομα Alexa, και να της ζητήσουμε να παίξει μουσική ή να διαβάσει τα νέα μας.

Η EchoLook κυκλοφορεί ήδη on line στην τιμή των 199.99$ και μπορείτε να την αποκτήσετε δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας στη σελίδα του προϊόντος.

 

You may also like