Η νέα σειρά περιποίησης χεριών από την ΚΟΡΡΕΣ

Η σειρά περιποίησης χεριών της ΚΟΡΡΕΣ ολοκληρώνεται με δύο νέες λύσεις που καλύπτουν με φυσικό τρόπο διαφορετικές ανάγκες: Antispot Κρέμα Χεριών κατά των πανάδων με SPF15 και Θρεπτική Κρέμα Χεριών, ιδανική για ξηρά/ σκασμένα χέρια. Το εξαιρετικά ενυδατικό βιολογικό Αμυγδαλέλαιο από την Ελασσόνα, οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες C & E με δράση κατά των κηλίδων, το βούτυρο Karitè και η προβιταμίνη Β5 που διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, είναι μερικά από τα φυσικά συστατικά των νέων συνθέσεων, που «υιοθετούν» τις βασικές αρχές της αποτελεσματικότητας μέσω του υψηλότερου δυνατού ποσοστού φυσικού περιεχομένου, της ασφάλειας στη χρήση και της ανώτερης ποιότητας στις διαδικασίες ανάπτυξης/ παραγωγής. Η σειρά περιποίησης χεριών ΚΟΡΡΕΣ περιλαμβάνει ήδη την ενυδατική κρέμα με Αμυγδαλέλαιο & Καλέντουλα.

Τι είναι το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο;

Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο στις συνθέσεις ΚΟΡΡΕΣ παρασκευάζεται με ψυχρή έκθλιψη βιολογικών αμυγδάλων στα οποία έχει διατηρηθεί η καφέ, λεπτή επιδερμίδα στο εξωτερικό τους. Αυτή η διαδικασία οδηγεί στην παραγωγή ενός ανώτερου ποιοτικά ελαίου σε επίπεδο συγκέντρωσης δραστικών συστατικών. Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο της ΚΟΡΡΕΣ έχει μετρηθεί ως προς την οξειδωτική του σταθερότητα με τη μέθοδο Rancimat [μέθοδος με την οποία ελέγχεται το αντιοξειδωτικό δυναμικό ενός ελαίου], αποδεικνύοντας την υψηλή αντιοξειδωτική προστασία που προσφέρει.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ANTISPOT ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ / SPF15

Μία μη λιπαρή κρέμα χεριών κατά των πανάδων με αντιηλιακή προστασία SPF15. Βάσει κλινικών μελετών* στο 70% του πάνελ παρατηρήθηκε μείωση της εμφάνισης των χρωματικών κηλίδων, ενώ σε χρονικό διάστημα χρήσης μόλις 30 ημερών το σύνολο του πάνελ επιβεβαίωσε ότι η επιδερμίδα ήταν περισσότερο ενυδατωμένη, απαλή και ελαστική.

 

 

 

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ & ΒΟΥΤΥΡΟ KARITE ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ

Θρεπτική, μη λιπαρή κρέμα χεριών, ιδανική για ξηρά/ σκασμένα χέρια. Κλινικές μελέτες* κατέγραψαν άμεση αύξηση του επιπέδου ενυδάτωσης της επιδερμίδας κατά 52%.

 

 

 

 

 

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ & ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ

Ενυδατική, μη λιπαρή κρέμα χεριών, ιδανική για καθημερινή χρήση. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση* που διαρκεί για περισσότερες από 8 ώρες**.

You may also like