Η νέα συλλογή της Inglot μας χαρίζει τη λάμψη της JLo

Η INGLOT μας παρουσιάζει τη νέα exclusive συλλογή make-up που δημιούργησε σε συνεργασία με τη Jennifer Lopez!

Η συλλογή που είναι εμπνευσμένη από τα πιο εμβληματικά looks της λατίνας pop star, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού “JLO Glow”, εκφράζει το όραμα που μοιράζεται η ίδια με την INGLOT για δυναμική θηλυκότητα και ανεπιτήδευτο glamour. Κάθε γυναίκα, άλλωστε, μπορεί να εκφραστεί με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους μέσα από την ομορφιά – και η Jennifer το γνωρίζει καλά! Απόδειξη αποτελεί η νέα συλλογή JLOxINGLOT που δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει κανείς τη δική του προσέγγιση στο πρώτο “iconic look” που προτείνει η Jennifer Lopez.

Από τη συλλογή που περιλαμβάνει τα πάντα για την δημιουργία ενός ηλιοκαμένου look, ξεχωρίσαμε την Boogie Down Bronze. Μια compact  πούδρα που μπορούμε να εφαρμόσουμε στα σημεία εκείνα που κοκκινίζουν φυσικά από τον ήλιο, όπως τα ζυγωματικά, η μύτη και το μέτωπο. Δημιουργήστε έξτρα φωτοσκιάσεις με την  HD Sculpting Powder σε όλα τα κόκκαλα του προσώπου.

Για highlighter επιλέγουμε την Livin’ The Highlight Sparkling Dust J201.

Για ζουμερά και σαρκώδη χείλη όπως της JLO, τοποθετούμε πρώτα το Lip Primer και στη συνέχεια το Besame Lipstick J207.

Και επειδή είμαστε σίγουρες πως σου εξάψαμε την φαντασία, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς ένα κατάστημα INGLOT και να δοκιμάσεις από κοντά αυτή την εξωτική συλλογή, που σίγουρα δεν θα λείψει από κανένα καλοκαιρινό νεσεσέρ.

 

You may also like