“Η πιο σωστή ώρα είναι τώρα;”, από τη Ρούλα Καρακούση

timing1Έχω ένα feeling πως το timing είναι καλό. Στα feelings δε δίνω μεγάλη σημασία γιατί κρύβουν καλά πίσω τους διακαείς πόθους που θες να ξεγελάσεις και να τους ποτίσεις λίγο όνειρο ακόμα, μήπως έρθει μια ώρα αρχύτερα η ώρα τους. Αυτή, δηλαδή την ώρα, όμως, δεν μπορείς να την ξεγελάσεις.
«Όταν θέλω εσύ δεν θέλεις, τώρα που δεν θέλω θέλεις, να κι εγώ τώρα δεν θέλω, για να θέλεις όταν θέλω». Πρόκειται για καταστροφικό συνδυασμό μεγάλης επιθυμίας και υπέρμετρου εγωισμού. Δεν έχεις καταλάβει πως το αγόρι δεν σου κάνει καπρίτσια.

Μόλις τον γνώρισες θες να αρπάξεις την ευκαιρία και αυτόν από τα μαλλιά. Την ευκαιρία θα τη χάσεις και θα του χαλάσεις και το χτένισμα. Δεν είναι αστείο, πολλοί έχουν θέμα με την κόμη. Όχι, δεν φταίει αυτό που δεν έγινε τελικά κάτι μεταξύ σας. Απλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα σας.

Έχεις να πεις σημαντικά πράγματα. Έχεις να δώσεις πολλά. Στη δουλειά, στην οικογένεια, στις παρέες σου. Είσαι σε καλή φάση. Δεν είναι οι άλλοι όμως. Δε θα ακούσουν αυτά που έχεις να πεις και δε θα εκτιμήσουν αυτά που έχεις να δώσεις. Θα νεύσουν καταφατικά στα σημαντικά που θα ξεστομίσεις, θα απλώσουν τα χέρια τους να πάρουν αυτά που θα προσφέρεις. Τα σημαντικά θα βγούνε από το άλλο αυτί και τα πολύτιμα θα πέσουν στο πάτωμα. Ήτανε κακός ο συγχρονισμός σας. Κάπως έτσι γίνεται το δώρο, άδωρο.

bad time to meet the right personΑκόμα κι αν η ώρα είναι καλή, δεν είναι πάντα η κατάλληλη. Τα πράγματα θα γίνουν όταν θέλουν αυτά. Σε χρόνο ανύποπτο που δε θα μπορείς να ορίσεις. Θα το καταλάβεις. Θα είναι ο συνδυασμός των προσώπων, των γεγονότων, ακόμα και των χρωμάτων γύρω σου καθηλωτικός. Και μην πας νωρίτερα και περιμένεις. Γιατί μπορεί να κουραστείς από την αναμονή και η ώρα η σωστή να σε πιάσει στον ύπνο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Ρούλα Καρακούση, πατήστε εδώ

You may also like