Η πρώτη collection της Lily Aldridge για τη Velvet


Lily AldridgeΤο διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret, Lily Aldridge, δοκίμασε την τύχη της και στο σχεδιασμό ρούχων και συγκεκριμένα με το brand Velvet by Graham & Spencer. Η κολεξιόν της αποτελείται από 13 κομμάτια που είναι στο στυλ του διάσημου μοντέλου – boho και rock n’ roll.

To 27χρονο μοντέλο είχε ανακοινωθεί ως πρόσωπο της Velvet το 2004 και από τότε μέχρι και σήμερα συνεργάστηκαν πολύ στενά σε 12 καμπάνιες. Έτσι το μοντέλο αποφάσισε να συνεργαστεί και με αυτόν τον τρόπο με το σχεδιαστικό δίδυμο των Jenny Graham και Toni Spencer, φτιάχνοντας μία νεανική σειρά ρούχων…

 

‘Ήταν μία πολύ φυσική συνεργασία. Δουλεύω με τη Velvet για πάνω από 10 χρόνια και έτσι όταν μου ζήτησαν να το κάνω,  η απάντηση ήταν μόνο θετική. Σαν μοντέλο έχεις μία τέλεια ευκαιρία να βλέπεις τη μόδα από πρώτο χέρι, και να παρακολουθείς τι φτιάχνουν οι σχεδιαστές και πώς ταιριάζει το ρούχο πάνω στα σώματα των μοντέλων. Ήθελα να φτιάξω μία σειρά που να είναι cool και ευκολοφόρετη. Μπορείς να φορέσεις κάθε κομμάτι της συλλογής μου  μέρα και νύχτα’, τονίζει η Lily Aldridge.

lilly allen velvet

H Lily έδωσε στο κάθε κομμάτι της σειράς  το όνομα κάποιου φίλου της, ή κάποιου μέλους της οικογένειάς της. Τα ρούχα κοστίζουν από 68 μέχρι 226 ευρώ.

‘Θα μου άρεσε πολύ να συνεχίσω να σχεδιάζω. Μου αρέσει η μόδα και η δημιουργία αυτής της σειράς, με έκανε πολύ περήφανη . Στην αρχή, δεν ήμουν σίγουρη πως να ξεκινήσω, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που η πρώτη μου προσπάθεια ήταν με την Velvet.’

lily allen velvet

H κολεξιόν Lily Aldridge for Velvet by Graham & Spencer είναι διαθέσιμη και μπορείτε να τη βρείτε στο matchesfashion.com .

You may also like