Η πρώτη φωτογραφία της Meryl Streep στο Big Little Lies

Θυμάστε που το Φεβρουάριο ανακοινώθηκαν τα νέα για την εισαγωγή της Meryl Streep στο cast του πολυσυζητημένου «Big Little Lies»; Τώρα, σχεδόν δύο μήνες μετά, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού από τα γυρίσματα της σειράς. Στη σκηνή φαίνεται να κάθεται μαζί με τη Nicole Kidman (Celeste Wright) και τα τηλεοπτικά της εγγόνια, για τα οποία και ανησυχεί λόγω της απώλειας του πατέρα τους και γιου της, Perry.

Η Mary Louise, όπως λέγεται ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί, λάτρευε το γιο της, ενώ οι σχέσεις της με τη νύφη της δεν ήταν και οι καλύτερες. «Αγαπούσε βαθιά το γιό της… Τόσο πολύ όσο μια μητέρα μπορεί να αγαπήσει το γιο της… Είχε μια ελαφρώς έντονη σχέση με τη νύφη της, οπότε είναι μία περίπλοκη, δύσκολη περίοδος.», είπε η Liane Moriarty, η συγγραφέας του βιβλίου, πάνω στο οποίο βασίστηκε η πρώτη σεζόν.

Η Nicole Kidman είχε δηλώσει τον Ιανουάριο ότι ο ρόλος της Mary Louise είχε γραφτεί για τη Meryl Streep αλλά δεν πίστευαν ότι θα δεχτεί. Όταν εκείνη είπε το ναι, ο ενθουσιασμός τους δεν μπορούσε να κρυφτεί. «Έστειλε ένα email στη Nicoleκι εμένα, κι έλεγε “Διάβασα το ρόλο, τον λάτρεψα και θα το κάνω”. Κι εμένα μου έπεσε το τηλέφωνο και μετά πήρα τη Nicole και λέγαμε “Είναι η πραγματική ζωή; Συμβαίνει στ’ αλήθεια;”, είπε η Reese Witherspoon, που είναι και executive producer της σειράς.

 

You may also like