Η Σάννυ Χατζηαργύρη “ανοίγει” τους Red Hot Chili Peppers

Η Σάννυ Χατζηαργύρη, η γνωστή μας ηθοποιός ως Λίλα στους Singles το 2008 συγκρότησε τους Sunny Side of the Razor που παρουσιάζουν όλες τις μορφές του ροκ. Διακρίθηκε όταν έπαιξε στο Rockwave του 2009 πριν από τις εμφανίσεις των Moby, Placebo, ενώ την επόμενη χρονιά, το 2010, απονεμήθηκε στη Σάννυ Χατζηαργύρη το βραβείο «Γυναίκα της χρονιάς» στην κατηγορία «Πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδοποιός».

Η φήμη της, δε, ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα αφού επελέγη για το support από το management του θρυλικού συγκροτήματος.

Η εγγονή της μεγάλης μας ηθοποιού Ελένης Χατζηαργύρη, λοιπόν θα ανοίξει την πολυαναμενόμενη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στις 4 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Η γνωστή ηθοποιός το 2008 συγκρότησε τους Sunny Side of the Razor που παρουσιάζουν όλες τις μορφές του ροκ. Διακρίθηκε όταν έπαιξε στο Rockwave του 2009 πριν από τις εμφανίσεις των Moby, Placebo, ενώ την επόμενη χρονιά, το 2010, απονεμήθηκε στη Σάννυ Χατζηαργύρη το βραβείο «Γυναίκα της χρονιάς» στην κατηγορία «Πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδοποιός».

Η αλήθεια είναι ότι οι εμφανίσεις της Σάννυ είναι εκρηκτικές. Ελκει σαν μαγνήτης το κοινό που σπεύδει να απολαύσει το σόου της κάθε φορά. Διαθέτει απίστευτη σκηνική παρουσία και ως πολύ καλή ηθοποιός, με τις εκφραστικές κινήσεις και τις θεατρικές εκφράσεις του προσώπου της υποστηρίζει στο μέγιστο βαθμό τα κομμάτια που ερμηνεύει.

Παρά την επιτυχία της, η ίδια δεν είχε προετοιμαστεί να υπηρετήσει αυτό τον χώρο. «Δεν σχεδίαζα τίποτα. Από μικρή είχα μεγάλη αγάπη για τη μουσική. Απλώς κάποια στιγμή ένιωσα πως ήθελα να το βγάλω προς τα έξω και να μην το ακούνε μόνο οι φίλοι μου. Τότε άρχισε η δουλειά…» είχε πει γι’ αυτή τη στροφή της στον χώρο της μουσικής.

 

 

 

 

 

 

[vsw id=”HdTp9bzCEF4″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Πηγή: http://www.madata.gr

You may also like