Η συγκινητική ιστορία της δημιουργίας του «Winnie The Pooh» στη μεγάλη οθόνη

Ετοιμαστείτε για την πιο γλυκιά ταινία του Φθινοπώρου.

Ο Winnie the Pooh είναι ένας από τους πιο γνωστούς παιδικούς χαρακτήρες, που έχει μεγαλώσει γενιές παιδιών με τις περιπέτειες και τους φίλους του, ξεκινώντας το 1926 ως βιβλίο,κι από το 1966 και μετά, με τη βοήθεια της Disney, μετατράπηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο, με αναρίθμητες κινηματογραφικές παραγωγές, θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και παιδικά παιχνίδια. Πώς, όμως, δημιουργήθηκε ο διάσημος χαρακτήρας και υπό ποιες καταστάσεις;

Αυτή είναι η συγκινητική ιστορία που θα έρθει στη μεγάλη οθόνη τον προσεχή Οκτώβριο με τίτλο «Goodbye Christopher Robin». Οι αρχές της δημιουργίας του Winnie και η σχέση του συγγραφέα A.A. Milne με τον γιο του, Christopher Robin (εξού κι ομώνυμος χαρακτήρας των κινουμένων σχεδίων),λίγα χρόνια μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η χρονική στιγμή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημοφιλία που γνώρισε το βιβλίο, καθώς λειτούργησε σαν ένα σύμβολο αθωότητας και ελπίδας για τον κόσμο μετά από μία δύσκολη εποχή φρίκης και θανάτου.

Στο ρόλο του συγγραφέα, Milne, θα δούμε τον Domhnall Gleeson, γνωστό για τον ρόλο του σε ταινίες, όπως Harry Potter, The Revenant, Ex Machina, ενώ η Margot Robbie (Focus, The Wolf of Wall Street, Suicide Squad) θα υποδυθεί τη γυναίκα του, Daphne.

Μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο τρέιλερ που ακολουθεί:

You may also like