Η τέλεια πρόταση γάμου, σύμφωνα με τις γυναίκες….

perfect proposalΜία στις τέσσερις ερωτηθείσες γυναίκες, ο γάμος είναι η απόλυτη δέσμευση, ακόμα πιο ουσιαστική κι από το να αποκτήσεις παιδιά με κάποιον! Μάλιστα οι γυναίκες χάνουν την υπομονή τους μετά τα 2,5 χρόνια σχέσης και θα παρατούσαν τον σύντροφό τους στα 5 χρόνια, αν δεν είχε κάνει την Πρόταση.

Και μάλιστα τέτοια μέρα, τα ερωτήματα αυτά βαραίνουν περισσότερο από κάθε άλλη χρονική περίοδο τους άνδρες! Γιατί ναι μεν θέλουν να κάνουν την Προταση αλλα πώς να φτιάξουν την ιδανική ατμόσφαιρα; Και πότε είναι η κατάλληλη στιγμη;
Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, ο άνδρας θα πρέπει να κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, μετά από δυο χρόνια σχέσης, σε μία ερημική παραλία, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Από τις 2.000 ερωτηθείσες, μία στις τέσσερις (22%) επιθυμεί κάτι τέτοιο,ακόμα κι αν είναι υπερβολικά αναμενόμενο και στημένο.

Ανδρες: για να διασφαλίσετε ότι θα πεί “ναι”, θα πρέπει να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης (332%), μία ρομαντική ατμόσφαιρα (21%)και να “πέσετε στα γόνατα” (20%).

Μόνο μία στις δέκα θεωρεί ότι ένα ακριβό δαχτυλίδι θα ήταν ο πιο σημαντικός λόγος για να δεχτεί, και το 30% θα περίμενε από τον άνδρα να το διαλέξει μόνος του, ενώ το 62% θα το διάλεγαν μαζί.

Γυναίκες και άνδρες συμφωνούν ότι θα πρέπει να έχουν υπάρξει τουλάχιστον τρεις δεσμούς πριν “αποκατασταθείτε”, ενώ το 8% υποστηρίζει ότι δέκα θα ήταν ένα πιο ρεαλιστικό νούμερο, για τα σημερινά δεδομένα.
Το να έχετε μοιραστεί τρία ραντεβού την εβδομάδα ,τουλάχιστον δύο καλοκαιρινές διακοπές και κοινά οικογενειακά δείπνα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, είναι ένα καλό τεστ για το αν θα αντέξει η σχέση σας μέσα στον χρόνο, σύμφωνα με το 1/3 των ερωτηθέντων.

Επιπλέον, καλό θα ήταν να ζητήσετε και “το χέρι” από τον πατέρα της, καθώς μία στις δέκα το θεωρεί βασική προϋπόθεση για να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk

You may also like