Η Φαίδρα και η Γιασεμή μας παρουσιάζουν τις δημιουργίες της Park House

JY9A4369Πριν μερικές εβδομάδες είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τις δημιουργούς των τσαντών Park House που έχουν γίνει Talk of the Town… Η Γιασεμή Πέρου και η Φαίδρα Κατσάμπα μας υποδέχτηκαν σε ένα σούπερ loft στο Κάτω Χαλάνδρι και η εμπειρία ήταν απίστευτη. Ζεστές, φιλικές, πρόθυμες να μιλήσουν για την φιλία τους αλλά και τις καταπληκτικές δημιουργίες τους. Λατρεύουν τη δουλειά τους, έχουν έμπνευση, κέφι και κυρίως είναι σεμνές και προσγειωμένες… Το γούστο και η αισθητική τους είναι μοναδικό και το σίγουρο είναι ότι θέλεις να είσαι μέσα από τις τυχερές που θα κρατήσουν μία από τις τσάντες τους.
Κάθε τσάντα έχει το δικό της χαρακτήρα και “προσωπικότητα” και κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτή που της ταιριάζει για όλες τις ώρες της ημέρας… και της νύχτας! Επίσης κάποιες από αυτές είναι “προσαρμόσιμες” στις ανάγκες μας, με μία μόνο κίνηση!
The Kmagazine: Φαίδρα και Γιασεμή, φίλες και στη συνέχεια συνεργάτιδες: Ποιο είναι το στοιχείο που σας ενώνει;
Park House: Μας ενώνουν τα πολλά χρόνια φιλίας, ο κοινός τρόπος σκέψης και η αίσθηση του χιούμορ.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ μας, καίρια στοιχεία για την ανάπτυξη της φιλίας μας και αργότερα της συνεργασίας μας.

The Kmagazine: Απ’ ότι έχω καταλάβει έχετε την ίδια mentalité, κοινό background είναι τα στοιχεία που βοηθούν στην πορεία σας;
Park House: Βεβαίως, διαδραματίζοντας μεγάλο ρόλο στην συλλογική μας προσπάθεια να δημιουργούμε αντικείμενα κοινής αισθητικής αλλά και να έχουμε ένα κοινό όραμα για την πορεία της Park House.

The Kmagazine: Πώς ξεκινήσατε τη συνεργασία σας;
Park House: Από μικρές θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι μαζί. Η PARK HOUSE λοιπόν υπήρξε η καλύτερη αφορμή για να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο ζωής!

The Kmagazine: Το δέρμα είναι το βασικό  υλικό που χρησιμοποιείτε στις τσάντες που φτιάχνετε! Όμως κάθε τσάντα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά…. Θα μας δώσετε μερικά στοιχεία;
Park House: Όλες οι συλλογές της Park House δίνουν έμφαση στην εργονομία και την πρακτικότητα: τα μεγέθη και τα σχήματα είναι εύκολα και προσαρμόζονται στην καθημερινότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας, το βάρος τους είναι απαραίτητα ελαφρύ προκειμένου να προσφέρουν άνεση, ενώ το εσωτερικό τους εξασφαλίζει χώρο για όλα τα απαραίτητα.

JY9A3353

The Kmagazine: Ποια είναι η έμπνευση σας;
Park House: Τα ταξίδια μας, Η καθημερινότητα μας, οι άνθρωποι που συναντάμε, οι ανάγκες που παρατηρούμε ότι μπορεί να έχει κάθε γυναίκα, από την τέχνη, από την αρχιτεκτονική, από το αστικό τοπίο.

The Kmagazine: Για εσάς, ποια είναι τα συστατικά μιας επιτυχημένης αγοράς μιας τσάντας;
Park House: Να είναι διαχρονική, να προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε γυναίκας

The Kmagazine: Τα χρώματα που χρησιμοποιείτε είναι το γκρι, μπλε, μαύρο και παρατήρησα ότι φέτος υπάρχουν πινελιές του μοβ ή στις μικρότερες τσάντες με το σκληρό δέρμα έχετε και το κυπαρίσσι …  Με ποια λογική γίνεται η επιλογή;
Park House: Η χρωματική παλέτα κινείται πάντα σε γήινους τόνους. Δεν λείπει από καμία συλλογή το γκρι, το μαύρο και το μπεζ, που είναι και τα βασικά χρώματα του brand. Όσο για τις έντονες αντιθέσεις που δημιουργούνται μέσα από τις λεπτομέρειες, υπάρχουν για να δίνουν μια ζωηρή νότα και για να μας εκπλήσσουν ευχάριστα…

JY9A3417

The Kmagazine: Ποια είναι τα  σχέδια για την επόμενη σαιζόν;
Park House: Τα σχέδια για την επόμενη σαιζόν δεν μπορούμε να τα αποκαλύψουμε! Θα τα δείτε πολύ σύντομα στις ανοιξιάτικες βιτρίνες! Σίγουρα όμως επιφυλάσσουν εκπλήξεις!!!

JY9A4380The Kmagazine: Αν θα σας ζητούσα να μου αποκαλύψετε τις φιλοδοξίες σας;
Park House: Επόμενος μεγάλος στόχος είναι η PARK HOUSE να βγει στο εξωτερικό και να δούμε τις τσάντες μας στις βιτρίνες του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Παρισιού!

The Kmagazine: Ποιο είναι το τραγούδι ή ταινία που σας “χαρακτηρίζει”;
Park House: Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο τραγούδι ή ταινία που να μας χαρακτηρίζει αλλά η μουσική που ζεσταίνει το χώρο μας είναι η jazz, που ξεκουράζει το μυαλό μέσα στο φόρτο της εργασίας.

The Kmagazine: Μια ευχή για τη νέα χρονιά;
Park House: Θετική ενέργεια, διάθεση και σκέψη για όλους!

You may also like