Η 8η σεζόν του American Horror Story θα διαδραματίζεται στο μέλλον

Οι πρώτες πληροφορίες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν.

Το τελευταίο επεισόδιο της 7η σεζόν της επιτυχημένης σειράς της FX Entertainment «American Horror Story» προβλήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 2017 κι ακόμη περισσότερο από πριν ενεργοποιήθηκε η απορία των φαν για το ποιό είναι το θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί στη συνέχεια. Η συγκεκριμένη σειρά είναι σαφώς αρκετά ιδιαίτερη όσον αφορά στη θεματολογία της, οπότε είναι αντικειμενικά δύσκολο να προβλέψει κανείς χωρίς τη βοήθεια του δημιουργού της Ryan Murphy.

Κατά τη διάρκεια του press tour του Television Critics Association, λοιπόν, έφτασε η πατροπαράδοτη «χείρα» και αποκάλυψε ότι η επόμενη σεζόν πηγαίνει τη σειρά όπου δεν έχει ξαναπάει, δηλαδή στο μέλλον!

«Το μόνο που θα πω είναι ότι θέλω να πάει στο μέλλον, πάλι τοπικά αλλά στο μέλλον, κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ.», είπε ο Murphy στο Entertainment Weekly, ενώ όταν συμπλήρωσε ότι δε θα τοποθετηθεί στο διάστημα.

«Πέταξα την ιδέα στον John Landgraf (Chief Executive της FX) ακριβώς μετά το πάνελ της TCA και το λάτρεψε, αλλά μου ζήτησε να μην πω τι είναι. Του το είπα και πετάχτηκε από την καρέκλα του από τη χαρά. Νομίζω ότι θα αρέσει στον κόσμο και είναι διαφορετικό από αυτά που έχουμε κάνει πριν, αλλά πάντα προσπαθώ να κάνω το αντίθετο από αυτά που έχουμε κάνει στο σόου», είπε.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να περιμένουμε μέχρι το Σεπτέμβρη, για τον οποίο έχει προγραμματιστεί, όπως πάντα, η έναρξη της επόμενης σεζόν.

 

You may also like