Η Adèle θα τραγουδήσει για τον James Bond

Αφού σάρωσε στις παγκόσμιες πωλήσεις και απονομές βραβείων, η Adele ετοιμάζει το επόμενο χτύπημά της, ερμηνεύοντας από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου το τραγούδι της νέας ταινίας του James Bond, με τίτλο «Skyfall».

Η πρεμιέρα του τραγουδιού στην ιστοσελίδα της δημοφιλούς τραγουδίστριας, θα συμπέσει με την 50η επέτειο των ταινιών του διάσημου κατασκόπου «007», αλλά και τον εορτασμό της…Παγκόσμιας Ημέρας James Bond.

Η 24χρονη τραγουδίστρια έγραψε το τραγούδι “Skyfall” μαζί με τον επί σειρά ετών συνεργάτη της Paul Epworth και το ηχογράφησε στο στούντιο των Beatles, στην Abbey Road του Λονδίνου μαζί με 77μελή ορχήστρα.

Τα τελευταία 50 χρόνια η «αφρόκρεμα» της μουσικής βιομηχανίας έχει τραγουδήσει τα τραγούδια των ταινίων του Bond, όπως η Shirley Bassey (Goldfinger, Diamonds Are Forever, Moonraker), οι Duran Duran (A View To A Kill), η Nancy Sinatra (You Only Live Twice), ο Paul McCartney (Live and Let Die), η Tina Turner (GoldenEye), η Carly Simon (Nobody Does it Better), οι A-ha (The Living Daylights), η Sheena Easton (For Your Eyes Only) και η Madonna (Die Another Day).

Σημειώνεται ότι το “Skyfall” είναι η 23η ταινία της σειράς και η τρίτη στην οποία ο Daniel Craig υποδύεται το θρυλικό πράκτορα.

Το «Skyfall» ξεκινά να προβάλλεται στη Βρετανία και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες στις 26 Οκτωβρίου και στις ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου. Στην Ελλάδα η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι οι τίτλοι έναρξης της ταινίας….

http://www.youtube.com/watch?v=6dZxo0l668M&feature=related

Πηγή: http://www.imerisia.gr

You may also like