Η Alexia στο ‘Sacred Whispers’

Η γνωστή και πολυτάλαντη τραγουδίστρια Αλέξια Βασιλείου, συμμετέχει ως ηθοποιός, συνθέτης και τραγουδίστρια στο film noir μικρού μήκους του Κύπριου σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ησαΐα, ‘Sacred Whispers’.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αμερική την δεκαετία του ’40 και αργότερα στις αρχές του ‘60. Ο Thomas Smith μεγαλώνει σε θρησκευτικό περιβάλλον υπό αυστηρές, ηθικές αντιλήψεις με τη μητέρα του, η οποία τον κακοποιεί και τον αποτρέπει από την επιθυμία του να ασχοληθεί με το μεγάλο του πάθος, τη μουσική. Καθώς περνούν τα χρόνια, ο Thomas νιώθει στερημένος, βασανισμένος και παλεύει με τους ‘δαίμονες’ αναζητώντας τη λύτρωση της ψυχής του. Η ταινία επικεντρώνεται στα θέματα του ρατσισμού, του φανατισμού, της διαφορετικότητας και της κακής διαπαιδαγώγησης μέσα από την οικογένεια.

Η Αλέξια ενσαρκώνει την Bette Jones, έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας , αποτελώντας πειρασμό. Το soundtrack της ταινίας επιμελήθηκε η ίδια και κυκλοφόρησε στο iTunes.

Το ‘Sacred Whispers’ έγινε ευρέως γνωστό, καθώς από τον Φεβρουάριο και καθημερινά προβάλλονταν μια τρίλεπτη συνέντευξη του Ησαΐα και της Αλέξιας στο CNN News, κατά τη διάρκεια του ‘Black History Month’. Η ταινία επιλέχτηκε και στο επίσημο πρόγραμμα του Los Angeles Greek Film Festival, ενώ στις 2 Ιουνίου προβλήθηκε στο Egyptian Theatre του Hollywood.

No one is born a racist!

[vsw id=”fw8W9qJG5W8″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

You may also like