Η Artdeco μας δίνει μία παραμυθένια…αίσθηση

Είναι δυνατόν, το καλοκαιρινό εξωτικό look, να φτάσει πριν τις παραλίες; Η νέα Paradise Island Collection της Artdeco, λέει ένα τεράστιο «ΝΑΙ», και μας παρασύρει στο πιο καλοκαιρινό ταξίδι με αίσθηση…παραδεισένια.

Αν μας έλεγαν να περιγράψουμε με χρώματα, το καλοκαίρι, το πρώτο που θα ερχόταν στο μυαλό μας, είναι σίγουρα το ηλιοβασίλεμα. Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν και στην Artdeco, και δημιούργησαν την καινούργια συλλογή, για τα πιο total sunkissed μακιγιάζ που μπορείτε να φανταστείτε. Το καλύτερο όμως με αυτά, είναι πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλες και για πολλαπλές χρήσεις, γιατί εφαρμόζονται πανεύκολα.

Το Cushion Blusher, είναι το απόλυτο αξεσουάρ για μακιγιάζ on the go. Μπορούμε να το έχουμε μαζί μας πάντα και παντού. Το μαξιλαράκι κάνει την τοποθέτησή του πανεύκολη, ώστε να μην χρειάζεστε κανένα πινέλο, και λατρέψαμε και τις τρεις αποχρώσεις. Ταμπονάρετε στα ζυγωματικά σας και δουλέψτε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις. Σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε και σαν σκιά για λίγο έξτρα χρώμα στην περιοχή των ματιών.

Οι προσκλήσεις για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, φτάνουν ήδη κατά ριπάς, αλλά το μαύρισμα θέλει και αυτό το χρόνο του. Εδώ μπαίνει το Spray on Leg Foundation, το οποίο υπόσχεται ομοιόμορφο μαύρισμα για τα πόδια. Εφαρμόζεται πανεύκολα, στεγνώνει πολύ γρήγορα και έχει τρεις αποχρώσεις. Και αν ιδρώσετε, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, αφού είναι και αδιάβροχο.

Η ombre λατρεία, έχει έρθει φυσικά και στα χείλη. Και για όλες εσάς, που ξεροσταλιάζετε μπροστά στην οθόνη βλέποντας βιντεάκια για το πώς θα καταφέρετε να τα πετύχετε, σας έχουμε huge news. Το ombre lipstick διατίθεται σε τέσσερις αποχρώσεις, δίνοντάς μας το εφέ του ombre, πανεύκολα και μαγικά.

Το καλοκαίρι, προτιμούμε να μην έχουμε δεκάδες βήματα για να πετύχουμε το μακιγιάζ μας. Plus, θέλουμε περισσότερο χώρο στη βαλίτσα μας για να πάρουμε μαζί μας, στις καλοκαιρινές μας διακοπές, μερικά μαγιό ακόμα. Το Bronzing Blusher, έρχεται για να καλύψει όχι δύο αλλά τρεις ανάγκες σε μία. Δώστε ένα ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα σε όλο σας το πρόσωπο με ένα φαρδύ πινέλο. Τονίστε τα ζυγωματικά σας, επιμένοντας στην συγκεκριμένη περιοχή. Και τέλος, προσθέστε γυαλάδες για ένα glam βραδινό αποτέλεσμα.

Για το τέλος, αφήσαμε το απόλυτο multitasking προϊόν της συλλογής. Το High Performance Eyeshadow Stylo, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σκιά, highlighter, eyeliner ή khol. Δημιουργήστε ένα smokey look σε χρόνο μηδέν, με αυτό το στυλό που μπορεί να διατηρήσει αναλλοίωτο μέχρι το μακιγιάζ σας ως και δέκα ώρες. Προσθέστε σε όλο αυτό, το γεγονός ότι είναι και αδιάβροχο, καθώς και τις τρεις αποχρώσεις στις οποίες μπορούμε να το βρούμε. Τι άλλο να ζητήσουμε για το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ, παρά κάτι που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και τον ιδρώτα.

You may also like