Η Ashley Judd δε θα θέσει υποψηφιότητα για τη Γερουσία

7ace147b7ca22829940fff0bdd56e1daΔεν είναι σίγουρα αποκλειστικό ελληνικό φαινόμενο οι celebrities να θέτουν υποψηφιότητα για ένα πόστο στην πολιτική ζωή. Αρκεί να σας αναφέρω ενδεικτικά τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ronald Reagan και τον… πολλά βαρύ νυν κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger. Στο κλαμπ επρόκειτο να προστεθεί κι η Ashley Judd, καθώς σκεφτόταν το ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψήφια το 2014 με τους Δημοκρατικούς για τη Γερουσία της πολιτείας του Kentucky με τον Ρεπουμπλικανό Mitch McConnell απέναντί της.
Την Τετάρτη, όμως, η δημοφιλής ηθοποιός άλλαξε γνώμη κι αποφάσισε πως ένας προεκλογικός αγώνας δεν είναι εύκολη υπόθεση και προτίμησε να αφιερωθεί στην οικογένειά της. Η Ashley Judd κοινοποίησε την απόφασή της μέσω Twitter:
«Δυστυχώς, προς το παρόν μου είναι αδύνατον να ξεκινήσω προεκλογική εκστρατεία για τη Γερουσία. Μίλησα με πολλούς κατοίκους του Kentucky τους τελευταίους μήνες οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους για έναν αγωνιστή για τους πολίτες κι ένα νέο ηγέτη». Επίσης συμπληρώνει: «Παρ’όλο που δε θα είμαι εγώ αυτό το άτομο προς στιγμήν, θα συνεχίσω να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ για να εξασφαλίσω τις ανάγκες των οικογενειών του Kentucky προκειμένου η θέση της Γερουσίας να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στο λαό και την ανάγκες του, τα όνειρά του και τις μεγάλες δυνατότητές του. Σας ευχαριστώ που είδατε στο πρόσωπό μου αυτό το άτομο και να ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ την Πολιτεία μας. Σας ευχαριστώ!»
Την ανακοίνωση επιβεβαιώνει και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ηθοποιού, Cara Tripicchio.
H Ashley Judd έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «Double Jeopardy», το «De-Lovely» και «High Crimes» ενώ συμμετέχει και στην αναμενόμενη ταινία δράσης «Olympus Has Fallen» με τον Gerard Butler, το Morgan Freeman και τον Aaron Eckhart.

Επίσης η 44χρονη ηθοποιός έχει ένα εντυπωσιακό ενεργητικό στη φιλανθρωπική δράση, καθώς είναι επίσημα παγκόσμια πρέσβειρα της οργάνωσης YouthAIDS, η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα του Population Services International κι η οποία ασχολείται με την πρόληψη ενάντια στον ιό του HIV. Ακόμη έχει υποστηρίξει ιδρύματα και καμπάνιες όπως το SixDegrees.org , Malaria No More και Women for Women International. Επομένως αν τελικά κατέβαινε υποψήφια με τους Δημοκρατικούς για την έδρα του Kentucky στη Γερουσία, όχι μόνο δε θα προκαλούσε έκπληξη, αλλά σίγουρα θα είχε και την εμφανή υποστήριξη του κόσμου!

Πηγή: http://www.hitfix.com

You may also like