Η Beyoncé στο ρόλο της Nala στο remake του «Lion King»

Όλοι οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες παίρνουν ξανά ζωή.

Το «Lion King» («Ο Βασιλιάς των Λιονταριών») είναι μέχρι σήμερα μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 968.5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο από μικρούς και μεγάλους και γι΄αυτό η Disneyδε θα μπορούσε να μην αποφασίσει να το συμπεριλάβει στη λίστα με τα remake που λανσάρει τον τελευταίο καιρό.

Κάπως έτσι, μετά το «Maleficent», τη «Σταχτοπούτα» και την «Πεντάμορφη και το Τέρας», έρχονται ξανά στη μεγάλη οθόνη τα αγαπημένα μας λιοντάρια, Simba, Mufasa, Nala, μαζί με τους φίλους τους κι αναμενόμενα επικρατεί μια φρενίτιδα ως προς τα πρόσωπα που θα τους δανείσουν τις φωνές τους.

Από τα όσα είναι μέχρι στιγμής γνωστά, η φωνή του Donald Glover θα «ντύσει» τον Simba ενώ ο James Earl Jones, που είχε χαρίσει τη φωνή του στον Mufasa του 1994, θα αναβιώσει τον εικονικό του ρόλο. Για τη Nala, όμως, ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού ο σκηνοθέτης, Jon Favreau (σκηνοθέτης του «JungleBook»), θέλει πάση θυσία να έρθει σε συμφωνία με τη Beyoncé. Η 36χρονη τραγουδίστρια δεν έχει δώσει την τελική της απάντηση για το ρόλο, αφού, μάλιστα, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της το Φεβρουάριο, ακύρωσε τη συναυλία της στο Φεστιβάλ Coachella.

Εάν παρά ταύτα επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της, αυτός θα είναι ο πρώτος κινηματογραφικός ρόλος που αναλαμβάνει μετά την ταινία κινουμένων σχεδίων «Epic» το 2013, ενώ πιο πριν είχε συμμετάσχει στα «Obsessed» (2009), «Dreamgirls» (2006) και «Austin Powers in Gold member» (2002).

You may also like