Η Christy Turlington με την κόρη της,Grace, σε φωτογράφιση

Μαζί με τη Naomi Campbell και τη Cindy Crawford, η Christy Turlington ήταν τα αγαπημένα κορίτσια όλων των σχεδιαστών μόδας και μεσουράνησαν, στη δεκαετία του 90, στις πασαρέλες.

Αυτές ήταν που δημιούργησαν τον όρο super model και να κάνουν τα μοντέλα πρότυπα για πολλές νέες γυναίκες.

Το ομορφότερο πρόσωπο της πασαρέλας, όπως την χαρακτήριζαν τα περιοδικά, κατάφερε ακόμα και στις “άγριες” εποχές των ατελείωτων fashion party, να διατηρήσει χαμηλό προφίλ και να μην απασχολήσει τα media με την συμπεριφορά της. Από τη στιγμή που έκανε οικογένεια, έπαψε να δίνει το “παρών” στις κοσμικές εκδηλώσεις και αταμάτησε την πασαρέλα και τις φωτογραφίσεις.

Ο γάμος της με τον Edward Burns, της χάρισε δύο παιδιά, στα οποία έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή. Για πρώτη φορά το top model μας άφησε να δούμε την πανέμορφη κόρη της Grace, η οποία, όπως φαίνεται, πήρε τα γονίδια της μητέρας της.

Η φωτογράφιση έγινε για το περιοδικό Du Jour, στον ιππικό όμιλο Stony Hill Stables, της Νέας Υόρκης. Μαμά και κόρη λατρεύουν την ιππασία και δεν υπήρχε πιο κατάλληλο περιβάλλον για να νιώσει άνετα η μικρή Grace και να χαλαρώσει μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό, η 43χρονη Turlington αναφέρθηκε και στην τρομακτική εμπειρία που είχε κατά τον τοκετό της κόρης της. Για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά, εξηγώντας πως λόγω μιας επιπλοκής αμέσως μετά τη γέννα, προκλήθηκε ακατάσχετη αιμοραγία και κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της.

Πηγή: http://www.fthis.gr

You may also like